Nytt avsnitt "tränare"
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har lagt till en förbättrad "lärarsektion" till Playtomic Manager som ger dig möjligheten att maximera lektionerna på din klubb.

Den här nya funktionen är till för att skapa en ny tränare och konfigurerar tillgängligheten och priset för privatlektioner.

Såhär fungerar det 🎾

1️⃣ Första steget: skapa en profil för läraren

Innan du skapar en lektion på din klubb måste du skapa en profil för din lärare för att kunna hantera deras priser, tillgänglighet och kalender

Följ dessa stegen:

• Klicka på "lärare" och sedan på fliken + ny tränare, så kommer en ny skärm att visas:

• Fyll i nödvändig information:

1. Namn

2. Telefon

3. Email

4. Sporter (endast tennis och padel)

5. Kort beskrivning (begränsat till 256 tecken)

6. Ladda upp en bild (valfritt)

• Klicka på "spara ändringar"

• Om du kommer tillbaka till listan och klickar på namnet på tränaren du skapade, kommer du att se 3 nya flikar:

2️⃣ Andra steget: hur man hanterar tränarens tillgänglighet

Detta är väldigt likt när man lägger till och redigerar priser

• Välj en tid och datumintervall från kalendern med muspekaren så kommer en ny skärm att visas enligt följande:

Du måste välja följande information:

• Sport

• Alla banor eller anpassade (bocka i önskade banor): detta används främst för klubbar som erbjuder olika priser för inomhus och utomhuslektioner

• Lägg til priserna (för hela klassen inte per spelare)

• Start/sluttid

• Dagar i veckan

• Tidsbestämda priser: aktivera endast detta alternativet om du vill aktivera priset för en given tidsperiod:

👨‍🎓 Till exempel:

• Priserna för lektionerna under sommaren

• Tillgängligheten för tränaren (med samma priser) under sommaren

• Antal spelare: priset är satt för hela lektionen, så klubben kan sätta olika priser beroende på antalet spelare i lektionen (från 1 till 4 spelare)

• Lektionens längd: om endast 1 av värdena per rad fylls i, används detta som grund för resten av varaktigheten. Till exempel, om du fyller i 100 kr för 60 min, skulle 90 min lektionen kosta 150 kr.

3️⃣ Tredje steget: hantera tränare i kalendern

📝 Fliken för tillgänglighet är där du kan konfigurera tillgängliga tider och priserna för varje tränare, medan kalendern kommer att användas för att se lektionerna för den tränare när de har schemalagts från menyn "kalender"

Den här fliken visar två typer av händelser i början:

1. De aktuella bokningar med tränaren (vi kommer inte att ta bort de för tillfället men vi tar bort de senare)

2. Privata lektioner

4️⃣ Fjärde steget: att anpassa tränarens behörighet

Det här steget är detsamma som när du lägger till/redigerar admin-roller och du kan anpassa behörigheterna för tränaren i Playtomic Manager.

När en ny tränare läggs till kommer de att få ett e-postmeddelande som bekräftar att de nu har en adminroll för klubben (det skapas inte ett nytt konto på Playtomic, utan bara en ny användare)

📢 VIKTIGT: endast om du har en "huvudadminroll" kommer du att kunna se och hantera behörigheterna för en tränare

💬 Oroa dig inte om du behöver hjälp, du kan alltid kontakta oss i livechatten 😊