Hur man lägger till/ändrar priser

Hur du konfigurerar priser för dina banor (baserat på tid och datum)

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Optimera dina priser med Playtomic Manager

Med Playtomic Manager kan du enkelt skräddarsy priser för specifika dagar, timmar, banor och användare.

Utan korrekt konfiguration kan det hända att användarna möts av detta meddelande: "Du kan inte boka på det valda datumet." Se till att din klubb syns i appen och på webbplatsen.

Anpassa dina priser

Kontrollera dina priser i prissättningssektionen. Navigera till Inställningar i vänstermenyn och välj sedan Prissättning.

Lägga till ett nytt pris - steg för steg

1. Gå till Inställningar och navigera till Prissättning.

2. Leta efter en liten blå knapp på höger sida, märkt "Nytt pris". Klicka på den för att öppna ett nytt fönster.

New price button

Välj banor

• Tillämpa samma pris på alla banor med "Tillämpa för alla banor".

• Välj specifika banor i rullgardinsmenyn för skräddarsydda priser.

Pris för singelspel och dubbelspel

Aktivera detta alternativ för att få olika priser för enkla och dubbla banor. Prissättningfönstret anpassas i enlighet med dit val.

Regler för bokning

Se denna artikel för en djupgående förklaring.

Ange priser för specifika tidsintervall

Välj tidsintervall (60, 90 eller 120 minuter) och ange motsvarande priser.

Anpassning av datum och tid

Definiera tillämpliga tidsintervall och veckodagar.

Detta är ett perfekt verktyg för att anpassa dina priser baserat på peak-tider och återkommande kunder.

Glöm inte att spara

Kom ihåg att klicka på den blå knappen "Spara" efter att du har gjort ändringar för att behålla alla konfigurationer.

Redigera priser

Att redigera priser för din klubb är enkelt! Följ dessa enkla steg för att uppdatera priset på dina banor.

1. Klicka på en specifik lucka i schemat eller på en rad i prislistan.

2. Ett nytt fönster med rubriken "Redigera pris" visas, där du kan ändra detaljer som pris, datum och tid.

Spara dina ändringar

Klicka på "Spara" för att tillämpa de ändringar du har gjort.