Aktiviteter: lektioner, turneringar, ligor och matcher
Lär dig hur du maximerar offentliga lektionerna på din klubb
Lär dig hur du maximerar offentliga lektionerna på din klubb
Mary avatar
Skrivet av Mary
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

HUR MAN SKAPAR EN LEKTION

För att skapa en ny lektion, följ dessa steg:

1. Gå till lektioner från menyn till vänster

2. Klicka på den gröna knappen: + lägg till lektion

3. Fyll i samtlig information:

1. Klicka på skapa för att spara alla ändringar

🚨 När en ny lektion skapas visas den inte i schemat, så du måste boka banan först. Du kan göra detta genom att skapa en falsk profil som till exempel heter: Lektioner

*OBS: Vi arbetar med den här funktionen så den kommer synkroniseras automatisk i systemet i framtiden.

HUR MAN MANUELLT LÄGGER TILL EN SPELARE

När du har skapat en lektion kommer spelare att kunna se den och registrera sig i appen. Om det behövs kan du också lägga till spelaren manuellt:

1. Gå till lektioner i menyn till vänster

2. Klicka på lektioner

3. Bredvid uppgifter finns det en flik som heter spelare

Du kan manuellt söka efter spelaren, som visas nedan, och lägga till honom/henne genom att klicka på namnet.

Kom håg att du bara kan lägga till spelare som redan är registrerade i Playtomic, inte gäster.

HUR DU REDIGERAR EN LEKTION

1. Gå till lektioner till vänster om menyn

2. Klicka på lektioner

3. Gör de ändringar som önskas

4. Klicka på den gröna knappen uppdatera för att spara ändringar

HUR MAN AVBRYTER EN LEKTION

1. Gå till lektioner till vänster om menyn

2. Klicka på namnet på den tidigare skapade lektionen

3. Klicka på den grå papperskorgen längst ner till höger:

🚨 En lektion avbryts inte automatiskt om den inte når det minsta antalet registrerade spelare, du måste avbryta den manuellt i systemet.

HUR MAN LÄGGER TILL EN TRÄNARE I EN LEKTION

För tillfället kan detta endast göras från kalendern. Skapa en manuell bokning och välj sedan tränare.

• Lektioner är endast tillgängligt för padel och tennis

• Lektionen löper inte ut eller avbryts för att den inte har uppnått ett minimum spelare. De måste göras manuellt

• Betalningar med Club Wallet är inte tillgängliga för klasser.

• De måste skapas individuellt.

• Det finns inget alternativ för att skapa en återkommande lektion men du kan använda start- och slutdatum för att ange längden.

• Det tillåter spelare att registrera sig utanför sin nivå, eftersom information om nivån som läggs till när du skapar en lektion endast är informativ.

• Det finns inget chattalternativ för lektioner. För att kommunicera med andra registrerade spelare kan du klicka på hantera spelare och kontrollera spelarnas telefonnummer och e-postadress

• Det finns inga loggar eller någon historik över reservationer i lektioner