Admins
Hur man lägger till/redigerar en administratörsroll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anpassade behörigheter för en sömlös upplevelse

Utnyttja Playtomic Managers fulla potential genom att skräddarsy behörigheter för dina nya administratörer. Med den här funktionen kan du finjustera åtkomstnivåerna så att varje teammedlem har exakt rätt kontrollnivå.

Navigera i instrumentpanelen

🚨 Uppmärksamhet: Inledningsvis är det bara den första administratörsrollen som upprättats för klubben som kan komma åt och navigera i avsnittet Dashboard.

Skapa en ny administratörsroll

Följ dessa steg:

1. Navigera till Inställningar > Hantera administratörer > Ny administratör

• Dyk in och fyll i de obligatoriska fälten.

Anpassa behörigheter

I listan Behörigheter markerar eller avmarkerar du önskade alternativ.

För att förstå alla behörigheter, se denna artikel.

⚠️ Innan du lämnar sidan, glöm inte att klicka på "Skapa" för att etsa fast dessa ändringar i systemets minne.