Hur man lägger till en reservation

Snabbt, enkelt och redigerbart från kalendern

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Processen att lägga till en ny reservation i Playtomic Manager är väldigt enkel.

Från kalendern inne på Playtomic Manager kan du snabbt och enkelt skapa en reservation på dina banor. För att skapa en reservation måste du klicka på någon av de tomma rutorna i kalendern.

Ett nytt fönster kommer öppnas och begära följande information:

• Start- och sluttid för reservationen

• Bana

• Tränare (om det är en lektion)

• Betalningstyp (ensam betalare eller delad betalning)

• Pris per person (som standard återställer systemet det relaterade priset som fastställts i prissektionen)

• Återkommande bokning, för att lära dig mer om detta gå till: artikel

Deltagare (de kan läggas till som en registrerad användare eller som en gäst, välj i detta fall: markera som inbjuden)

• Betalningssätt

• Noteringar (kan ses av kunden från appen)

För att söka efter en befintlig användare, skriv in namnet manuellt bredvid förstoringsikonen så dyker den upp.

• För att skapa en ny användare, klicka på förstoringsikonen och sedan på + ny kund.

Ett nytt fönster med samtlig information kommer att visas enligt nedan:

⚠️ Kom ihåg att alltid klicka på den gröna knappen som heter: lägg till bokning, för att spara all information.