Hur man registrerar och tar bort betalningen i en privat bokning
Hur man registrerar och tar bort betalningen i en privat bokning

Du kan markera en bokning, eller en spelare, som betald och därefter ta bort deltagaren om det behövs och utfärda en återbetalning.

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Registrera en betalning på en bokning

Du skulle använda detta alternativ när:

• Du har skapat en manuell bokning och måste registrera betalningen på klubben.

1. Navigera till menyn Schema och klicka på bokningen.
    💡 Tips: Du kan använda hovringsverktyget för att se de obetalda spelarna.

2. Från denna skärm kan du välja att markera alla deltagare som betalda eller bara en enskild spelare . Välj rätt betalningsmetod och Spara ändringar.

Ta bort en deltagare och utfärda en återbetalning

Du skulle använda detta när:

• Du lade till en felaktig spelare till en manuell bokning.

• Du valde en felaktig betalningsmetod när du registrerade betalningen.

• En av deltagarna i en bokning med delad betalning kan inte närvara. Spelaren kan också ta bort sig själv från Playtomic-appen.

1. Navigera till menyn Schema och klicka på bokningen.

2. Leta upp de 3 prickarna till höger om spelaren och klicka på Ta bort deltagare.

🚨 Överväganden

• Om det är en bokning med delad betalning kan du inte ta bort ägaren (första spelaren i lag A).

• Om betalningen gjordes via Playtomic-appen kommer en återbetalning att göras till den ursprungliga betalningsmetoden.

• Om det gjordes en betalning till dig på klubben är du ansvarig för att organisera återbetalningen till spelaren.

Kom ihåg! För spelare som betalar dig på plats för delade betalningsbokningar som gjorts i appen måste du markera dessa betalningar som betalda antingen före, under eller 2 timmar efter matchens slut. Om du inte gör det kommer ägaren av bokningen att ha väntande betalningar på sitt konto för de andra spelarna och du måste ordna återbetalningar till dessa spelare.