Hoe de betaling in een privéreservering registreren en verwijderen
Hoe de betaling in een privéreservering registreren en verwijderen

Je kunt een boeking, of een speler, als betaald markeren en vervolgens de deelnemer verwijderen als dat nodig is en het geld terugstorten.

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een betaling registreren op een boeking

Je zou deze optie gebruiken wanneer:

• Je hebt een handmatige boeking gemaakt en moet de betaling bij de club registreren.

1. Navigeer naar het menu Rooster en klik op de reservering.
    Tip: Je kunt de hover-tool gebruiken om de onbetaalde spelers te zien.

2. In dit scherm kun je ervoor kiezen om alle deelnemers als betaald te markeren of slechts één speler. Selecteer de juiste betaalmethode en sla de wijzigingen op.

Een deelnemer verwijderen en terugbetalen

Je kunt dit gebruiken wanneer:

• Je hebt een verkeerde speler toegevoegd aan een handmatige boeking.

• Je hebt een onjuiste betaalmethode geselecteerd bij het registreren van de betaling.

• Een van de deelnemers aan een gesplitste betalingsboeking kan niet aanwezig zijn. De speler kan zichzelf ook verwijderen van de Playtomic app.

1. Navigeer naar het menu Agenda en klik op de reservering.

2. Zoek de 3 puntjes rechts van de speler en klik op Deelnemer verwijderen.

🚨 Overwegingen

• Als het een gesplitste betalingsboeking is, kun je de eigenaar (eerste speler in Team A) niet verwijderen.

• Als de betaling is gedaan via de Playtomic-app, wordt het geld teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode.

• Als er een betaling aan jou is gedaan op de club, ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de terugbetaling aan de speler.

Onthouden! Voor spelers die je ter plaatse betalen voor boekingen met gesplitste betaling in de app, moet je deze betalingen markeren als betaald voor, tijdens of 2 uur na afloop van de wedstrijd. Als je dit niet doet, zal de eigenaar van de boeking nog betalingen op zijn account hebben staan voor de andere spelers en zul je terugbetalingen aan deze spelers moeten regelen.