Gesplitste betaling vs. enkele betaling

Laat uw spelers kiezen om zich alleen zorgen te maken over hun deel

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe vaak hebben u of uw medewerkers in uw club problemen ondervonden bij het innen van het verschuldigde bedrag voor de baan?

Spelers vinden het prettig om alleen voor hun deel te kunnen betalen en niet altijd contant geld bij zich te hoeven hebben. 💳

Playtomic Manager biedt u de oplossing voor dit probleem: nu hebben gebruikers de mogelijkheid om een baan te reserveren vanuit de app of desktop en daarbij twee betaalopties te selecteren, Split Payment en Single Payment, waarmee ze vooraf kunnen betalen 👍🏻

Met Gesplitste Betaling, zal Playtomic Manager automatisch het totale bedrag van de baan berekenen gedeeld door het aantal deelnemers. Bijgevolg zullen gebruikers alleen hun quota vooraf betalen en hoeven ze geen geld meer te lenen aan hun vrienden, contant geld mee te nemen of problemen te hebben met wisselgeld.

Anderzijds betaalt de gebruiker bij eenmalige betaling het volledige bedrag van de baan.

Dit biedt dezelfde voordelen als een gesplitste betaling voor zowel de gebruiker als de club, met als enig verschil dat één persoon in één keer voor alle spelers vooruit betaalt.

In deze korte video willen wij u het verschil tussen de twee opties laten zien.

⚠️ In geval van gesplitste betaling, vergeet niet om de andere drie delen van de reservering als betaald te markeren (en voeg de andere gebruikers toe, indien nodig) binnen twee uur na het einde van de wedstrijd. Omgekeerd zal de hoofdgebruiker, die de baan in de eerste plaats heeft gereserveerd, worden aangerekend voor de ontbrekende betalingen, aangezien hij zal worden beschouwd als de hoofdverantwoordelijke voor de reservatie.

Aangezien u als eerste ambassadeurs van de app zullen optreden, is het ook belangrijk voor u om het perspectief van de gebruiker te begrijpen. In de volgende korte video ziet u de verschillende opties die beschikbaar zijn voor klanten; u kunt zien hoe in het geval van reserveringen in Split Payment, gebruikers twee keer op de hoogte worden gebracht voordat ze de reservering bevestigen over de mogelijkheid dat Playtomic hen zal aanrekenen als de andere spelers hun deel niet betalen.