Hoe kunt u de prijs van een onbetaalde reservering wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt nu de prijs van een onbetaalde reservering in uw club wijzigen 🙌

Niet alleen is dit een zeer eenvoudig en een gemakkelijk proces maar kunt u het zo vaak doen als u nodig heeft!

1️⃣ Klik op de reservering in de agenda

2️⃣ Typ handmatig de nieuwe prijs in het prijsveld:

3️⃣ Vergeet niet op de blauwe knop te klikken om de wijzigingen op te slaan!

Belangrijke informatie om in gedachten te houden 👨‍🎓

• Dit is alleen beschikbaar voor handmatige boekingen gemaakt in uw club (u kunt een Playtomic reservering niet wijzigen)

• U kunt deze optie gebruiken voor een "Gast" maar de gesplitste betaling is niet beschikbaar om te wijzigen. Het systeem zal u hieraan herinneren met het volgende bericht:

• Wanneer u een prijs wijzigt van een onbetaalde reservering, wijzigt u deze voor alle spelers in de reservering, u kunt bijvoorbeeld niet voor 2 spelers en 2 verschillende prijzen wijzigen

💬 Als u nog vragen of twijfels hebt, maakt u zich dan geen zorgen! 😊 U kunt altijd contact met ons opnemen via de live chat.