Nytt i Playtomic Manager: Kids Academy đŸš€đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘Š
Nytt i Playtomic Manager: Kids Academy đŸš€đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘Š
Rosa avatar
Skrivet av Rosa
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Vi Àr mycket glada att meddela en spÀnnande förbÀttring som kommer att revolutionera din upplevelse med Playtomic Manager - Kids Academy.

Den nya avdelningen som kallas "Family Members" under en kundprofil ger dig möjligheten att lÀgga till barn i dina Academy-kurser och koppla dem till sina förÀldrar för anmÀlan, betalningshantering och mycket mer.

Skapa en ny familjemedlem

GÄ till kundprofilen frÄn huvudmenyn Kund, klicka pÄ den valda kunden, och ett nytt fönster öppnas med en fjÀrde alternativ kallad "Family members":

• Klicka pĂ„ den blĂ„a knappen "LĂ€gg till familjemedlem":

• Mata manuellt in namnet pĂ„ den nya familjemedlemmen (rekommenderat att lĂ€gga till deras Ă„lder). Glöm inte att klicka pĂ„ "Spara" nĂ€r du Ă€r klar för att spara Ă€ndringarna:

💡 En kundprofil skapas INTE nĂ€r du lĂ€gger till en ny familjemedlem. Du mĂ„ste söka efter namnet pĂ„ huvudmedlemmen i familjen.

Att anmÀla sig till kurser

NÀr den nya familjemedlemmen Àr instÀlld kan du anmÀla honom/henne till en kurs.

• GĂ„ till huvudmenyn Academy, klicka pĂ„ Kurser och sedan pĂ„ den valda kursen.

• Klicka pĂ„ Deltagare och sedan pĂ„ den blĂ„a knappen "LĂ€gg till deltagare".

VIKTIGT: Sök efter huvudanvĂ€ndarens namn. NĂ€r du hittar hen, vĂ€lj hen och markera sedan alternativet "LĂ€gg till familjemedlem" ✔. VĂ€lj slutligen den specifika familjemedlemmen:

• Klicka pĂ„ Spara för att spara de gjorda Ă€ndringarna!

Betalningshantering frÄn appen (endast spelare)

För kurser med möjlighet till Äterkommande mÄnatlig betalning kan huvudkontohavaren göra betalningar för familjemedlemmar genom appen. Dock kan kurser med en engÄngsbetalning inte behandlas inom appen.

Inom appen kan huvudkontohavaren kontrollera kurser och lektioner. Denna information Àr tillgÀnglig i avsnittet "Kurser - Mina kurser", dÀr ett filter möjliggör visning av endast kurser.

Betalningshantering frÄn Playtomic Manager (endast klubbar)

I varje kurs kan du se om denna nyregistrering av familjemedlem Àr betald eller inte:

Men kom ihÄg att all betalningsinformation registreras och Àr kopplad till huvudkunden, som antar ansvar för de ekonomiska aspekterna. Detta sÀkerstÀller en tydlig och organiserad betalningsprocess, med möjlighet att granska betalningshistoriken via betalningslistan: