Erbjudanden i Playtomic Manager

Hur du skapar erbjudanden i Playtomic Manager

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bonusar som finns under Kunder i Playtomic Manager är ett betalningssätt kan man säga. Det är som en plånbok som gör att spelaren kan samla på sig ett saldo av pengar som de sedan kan använda för att till exempel: boka banor, köpa bollar, vatten etc. För att spelaren ska kunna fylla i sin plånbok behöver vi skapa kampanjer genom att följa dessa steg:

Steg 1

• Gå til kunder och tryck på erbjudande

• Tryck på den gröna ikonen + konfiguera bonus

• Välj namn på bonusen/portmonän (Portmonätyp kommer automatiskt döpas till: Bonus)

• Tryck på Nästa

Steg 2 (Bonusrestriktioner)

Nu kommer du att behöva välja olika restriktioner för dina bonusar. Det vill säga, ska bonusen vara tillåten för alla sporter, aktiviteter och banor.

Steg 3 (Tidsrestriktioner)

Här kommer du kunna välja olika tidsrestriktioner. Alltså, mellan vissa dagar och tider kan bonusen användas. Du kan välja mellan:

• Dygnet runt, 7 dagar i veckan

• Personalisera

Steg 4 (Laddningar Online)

Det sista steget är valfritt (du kan välja at hoppa över det här steget)

Här kan du skapa en laddning online genom att klicka på den gröna ikonen:

Ny laddning. Du måste här fylla i följande uppgifter:

För att spara alla ändringar och avsluta, klicka på: Lägg till laddning och sedan på Nästa.