Nyheter i mars i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bokningens nya utseende

Hjälper dig att spara tid när du ska skapa eller redigera en bokning

Vilka är de huvudsakliga förbättringarna?

• En enklare och redigerbar rad för varje spelare, där ser man pris och betalningsstatus.

• Med ett enkelt klick kan du ändra betalningsstatus för en spelare eller för hela bokningen.

• Ett nytt mer detaljerat meddelande när du ”drar och släpper” bokningen

Programmera ett datum för en kursdeltagare sista dag

Nu kan du programmera datumet för deltagares sista dag på en kurs: gå till kursen, öppna deltagarlistan och redigera registret, genom att redigera datumet för avslut kan du programmera det. Deltagaren tas automatiskt bort från framtida lektioner som ges efter avslutningsdatumet.

Verktygstips

Vet du vilka ämnen som är de vanligaste i vår supporttjänst?

Vänta inte tills vi svarar dig i chatten, eller på att vi kommer tillbaka på måndag, du kan ta en titt på dessa vanliga frågor så blir du expert och kan hjälpa dina spelare när som helst. Klicka och spara länken!