Tillbehör i Playtomic Manager

Nu kan du sälja mer med varje bokning eller match!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den nya uppdateringen av Playtomic-appen ger en av de mest efterfrågade funktionerna: möjligheten att lägga till tillbehör i processen att boka en bana eller när en spelare går med i en match.

Tillbehör kan vara racketuthyrning eller bollar, lindor eller en flaska vatten. Spelare kommer att ha möjlighet att lägga till dem i sin privata bokning eller match på skärmen för förskottsbetalning.

Med detta kommer du som klubb att kunna öka din produktförsäljning med god marginal!

Ställ in tillbehör i din klubb

Som manager måste du aktivera det här alternativet för att det ska visas i Playtomic-appen.

Vi har skapat ett nytt alternativ i huvudmenyn som heter Tillbehör.

1. Klicka på Inställningar > Tillbehör > Nytt tillbehör och markera alternativen som kommer att visas för spelaren. Välj Lägg till tillbehör, fyll de nödvändiga fälten och spara ändringarna genom att klicka på Lägg till tillbehör:

2. Spelaren kan inte avboka tillbehör som är kopplade till en reservation eller match. De måste avboka reservationen eller ta bort sin plats från spelet och därmed raderas också tillbehören.

För att redigera eller ta bort tillbehör klickar du bara på de tre prickarna bredvid produkten:

Hur vet jag om en spelare har lagt till ett tillbehör?

Detta kommer att vara skärmen som spelaren kommer att se när han/hon vill lägga till "Tillbehör" till sin reservation eller match. Appen kommer att informera honom/henne om en annan spelare redan har köpt något tillbehör.

Om du vill veta om en spelare har lagt till Tillbehör till reservationen, gå bara till reservationen och du kommer att se den tillagda Tillbehör under spelarens namn: