Playtomic Manager - Senaste versionsanteckningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

☑️ Förbättra din akademi

Fem nya förbättringar för din akademi som gör det lättare och snabbare att boka lektioner.

Dina privatlektioner syns bättre

Alla privatlektioner som skapas kommer nu listas i akademins huvudflik. Inställda lektioner kommer finnas längst ned på listan.

En tydligare betalningsstatus i vanliga lektioner

En ny kolumn i spelarlistan har lagts till för att se om spelaren har betalat.

Lägg till coachen med ett klick

Du kan nu spara tid genom att lägga till en tränare till alla lektioner från en bana i ett steg

Dra och släpp lektioner

Vi har lagt till möjligheten att dra och släppa privata lektioner samt kurser, så chefen enkelt kan flytta på lektionen

Fler alternativ för att skapa kurser

Vi har lagt till ytterligare två möjligheter att ställa in återkommande lektioner i kurser: varannan vecka och kundanpassat

☑️ Spara tid genom att automatisera din klubb

Dörrkoder skapas nu automatiskt för ligamatcher

(Endast QT-integrering)

☑️ Nya sporter har lagts till: cricket och bordtennis

Cricket och bordtennis kan nu väljas när du lägger till en ny bana från Inställningar > Banor.

💡 Verktygstips

Skapa individuella konton för ditt team så du kan spara tid och arbete genom att avaktivera deras konton om någon slutar att arbeta för dig.