April månads uppdateringar i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1️⃣ Förbättringar av det nya schemat i Playtomic Manager

Det underlättar hanteringen av bokningar och sparar tid att använda schemafiltren

Vilka är de viktigaste förändringarna?

• Nu är rubriken orörlig, så att du kan fortsätta att se datumväljaren även om du scrollar neråt.

• Vi har tagit bort de gamla filtren och en knapp som inte används så mycket, som heter "Visa banor", från rubriken.

• Vi har lagt till flikar för sporter i rubriken (den visas bara om du har mer än en sport inlagd).

• Vi har lagt till den dagliga beläggningsgraden och summan av bokningar för den valda sporten i det nedre högra hörnet av schemat.

2️⃣ Modal för ny bokning finns nu tillgänglig för datorversionen (skapa och redigera) och mobilversionen (skapa)

Det hjälper dig att hantera bokningar när du skapar en ny eller redigerar en existerande bokning.

Vilka är de viktigaste förbättringarna?

• En lätt redigerbar rad för varje spelare (inklusive pris och betalningsstatus).

• Med ett enda klick kan du ändra betalningsstatusen för en spelare eller för hela bokningen.

• Ett nytt och mer detaljerat meddelande när du "drar och släpper" bokningen.

• Gästanvändare kan läggas till på varje plats

3️⃣ Nytt könsval för öppna matcher

På spelarnas begäran kan man nu välja kön i en öppen match

Nu kan användarna av Playtomic-appen definiera och filtrera könet när de startar en öppen match och välja mellan ingen begränsning (som standard), endast kvinnor eller blandat:

💬 Om du fortfarande har frågor, oroa dig inte, du kan kontakta oss via chatten så hjälper vi dig med dina tvivel