Maj månads uppdateringar i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Modal för ny bokning finns nu tillgänglig för mobilversionen (skapa och redigera)

Det hjälper dig att hantera bokningar när du skapar en ny eller redigerar en existerande bokning

Vilka är de viktigaste förbättringarna?

• En lätt redigerbar rad för varje spelare (inklusive pris och betalningsstatus).

• Med ett enda klick kan du ändra betalningsstatusen för en spelare eller för hela bokningen.

• Ett nytt och mer detaljerat meddelande när du "drar och släpper" bokningen.

• Gästanvändare kan läggas till på varje plats

Återkommande betalningar för kurser

Ni frågade, vi levererade!

När du skapar en kurs kommer du kunna anpassa betalningsfrekvensen, där du kan välja mellan engångsbetalning eller månatliga betalningar:

*Obs: Du kan inte använda båda för samma kurs

Om du väljer månatliga betalningar, så kan du nu erbjuda dina kunder ännu mer flexibilitet när det kommer till betalningar genom att hantera dem direkt i Playtomic-appen. Du kan utföra följande:

• Markera som betald för en period eller i bulk

• Återbetala periodvis

• Ändra priserna för en enskild period eller i bulk

• Lägga till skräddarsydda kommentarer i en period

Omboka en ligamatch från appen

Denna funktionalitet ger mer flexibilitet för spelarna och undviker problem för arrangörerna

Den huvudsakliga förbättringen är att spelare kommer att kunna omboka en ligamatch som tidigare arrangerats. Du behöver inte göra någonting! Utan dem kommer att kunna se tillgängliga datum och tider i kalendern för din klubb och kunna bekräfta ändringarna med det andra laget genom appen.