Oktober versionens anteckningar i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1️⃣ Anpassningsbara färger

Vi introducerar nya anpassningsbara färgalternativ för din schema, vilket gör det möjligt för dig att anpassa dess utseende efter din stil och preferenser. Detta förbättrar dess visuella attraktivitet och användarvänlighet.

[animate output image]

2️⃣ Enkel visning av detaljerad information om nya bokningar med ett ögonkast

I varje bokning hittar du en färgkod och ikoner som representerar upptagna tidsluckor i schemat, tillsammans med bokningens titel, start- och sluttider, en svart markör för obetalad eller delvis betald status, en svart prick för anteckningar och en bild på tränaren för vissa klasser. Ytterligare information som bokningstyp, händelsens namn (för återkommande bokningar), tränarens närvaro, deltagardetaljer, betalningsstatus och en randig bakgrund för obetalda eller delvis betalda bokningar finns tillgänglig via hovring.

[animate output image]

3️⃣ Butiksmodulet (ej tillgängligt med Basic-planen) - KOMMER SNART!

Produkter och försäljningspunkt MVP: Att ställa in och organisera produkter efter fördefinierade kategorier har aldrig varit enklare. Effektivisera försäljningen på plats med fliken "Försäljningspunkt", spåra försäljningen och få enkel åtkomst till försäljningshistoriken.

4️⃣ Automatisk prisberäkning för återkommande serier

Appen erbjuder nu en funktion för automatisk prisberäkning när du gör bokningar och tar hänsyn till eventuella extra tjänster eller funktioner du väljer. Du har också möjlighet att dela upp betalningen, vilket gör det bekvämare att dela kostnader med vänner eller kollegor.

5️⃣ Månadskurser via appen

Med den nya förbättringen kan du nu erbjuda kurser med månatliga återkommande betalningar direkt via appen så att deltagare kan anmäla sig och automatisera sina betalningar.

På detta sätt säkerställer du att det inte längre uppstår månatliga skulder för akademien, eftersom systemet kommer att automatisera betalningarna varje månad.

[animate output image]

6️⃣ Tillåt spelare att avboka sin deltagande i en kurs från appen

Som standard är denna funktion avstängd. Det finns dock en ny funktion i akademin som låter administratörer aktivera den och ge spelare möjlighet att avanmäla sig från appen, med möjlighet att ange en specifik framförhållningstid.

Dessutom, när en spelare avanmäler sig online, kommer det att utlösa en avisering till tränaren, och klubben har möjlighet att aktivera aviseringar även för administratören om så önskas.

[animate output image]

7️⃣ Lägg till Min Partner (App)

Spelare kan nu förbättra sin upplevelse genom att inkludera sin partner eller vän i sina bokningar genom funktionen "Lägg till Min Partner". Detta säkerställer att båda individerna kan njuta av fördelarna med våra tjänster tillsammans.