Holidays
Hur man lägger till/redigerar och tar bort helgdagar

Blockera agendan från onlinebokningar i förväg

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I det här avsnittet kommer vi att se hur man ställer in en semesterperiod och hur man blockerar sin kalender från onlinebokningar

Hur du lägger till en helgdag

1. För att lägga till en helgdag, klicka på inställningar (från menyn till vänster) och välj sedan helgdagar.

2. Du kommer att se, uppe till höger om skärmen, en grön knapp som heter +ny helgdag. Om du klickar på den så kommer ett nytt fönster att visas. Här fyller man i alla detaljer relaterade till en semester, till exempel:

• Namn

• Start/sluttid och datum

• Om du endast ansöker till en specifik bana eller hela klubben

3. När du har redigerat klart, klickar du på den gröna knappen skapa i det nedre vänstra hörnet för att spara alla ändringar.

Hur du redigerar en helgdag

1. För att redigera en helgdag, klicka på raden som visas under helgdagar

2. Fönstret vi såg tidigare kommer att visas igen, denna gången med titeln “redigera helgdagar

4. När du har ändrat någon av den nya informationen behöver du bara klicka på spara knappen i det vänsta nedre hörnet.

Hur du raderar en helgdag

Att radera en helgdag är lik den föregående processen. I det här fallet ska du klicka på en enstaka helgdag som tidigare registrerats i systemet. Längst nere i hörnet finns det en papperskorg som du trycker på för att radera helgdagen.

Sedan kommer du att bli ombedd att bekräfta om du vill ta bort den permanent: