Regler för bokningar

Såhär konfigurerar du bokningen framåt och avbokningsgränsen för din klubb

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln kommer vi att se vilka åtgärder som krävs för att ställa in specifika tillfälliga begränsningar för bokningar online.

Boka i förväg

För att konfigurera detta alternativ, klicka på följande link.

Du bör ändra rutan som visas nedan, klicka på den och redigera antalet dagar:

Avbokningstid

Du kan också bestämma dig för att ge användaren möjlighet att avboka sin bokning själv. För att göra det, klicka på länken: link

Den andra rutan so heter: gräns för tidig bokning, är den som bör ändras. Klicka i rutan och redigera det visade numret.

⚠️ Kom ihåg att alltid klicka på den gröna knappen som heter: spara ändringar, så att dina ändringar uppdateras.