Hur man lägger till/redigerar/tar bort kunder

Vikten av att skapa en lojal kundbas

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Playtomic Manager är noggrant utformad för att effektivisera driften av sportklubbar och erbjuder betydande tidsbesparande fördelar genom effektiv hantering av kundsektionen.

Åtgärder i kundsektionen

I det här avsnittet kan klubben utföra följande nyckelåtgärder:

1. Lägga till nya kunder

När kunderna har registrerats kan de användas för att fylla både befintliga och nya bokningar.

2. Skapa återkommande reservationer

Ställ enkelt in återkommande bokningar för att effektivisera bokningsprocessen.

3. Hantera klubbens plånböcker

Ge användarna möjlighet att göra onlinebetalningar med hjälp av klubbplånböcker.

4. Skapa kategorier med rabatterade priser

Förbättra användarupplevelsen genom att skapa kategorier med specialpriser.

5. Importera användare från befintliga databaser

Integrera sömlöst användare från din nuvarande databas med hjälp av en csv-fil.

Lägga till en kund

Följ dessa enkla steg för att lägga till din första kund i Playtomic Manager:

1. Klicka på "Kunder" i den vertikala menyn till vänster.

2. Klicka på den blå knappen med texten "+ Ny kund".

3. Fyll i alla obligatoriska uppgifter och klicka sedan på "Spara". Observera att Fullständigt namn, e-post, telefon, kön och land är obligatoriska fält för registrering.

⚠️ Viktigt: Om en kund redan är registrerad som en verifierad användare på Playtomic, se till att all information som anges matchar deras profil exakt för att undvika ett 403-fel.

Redigera en kund

Om du vill redigera information om en viss användare klickar du på användarens fullständiga namn i listan i avsnittet Kunder. Ett nytt fönster öppnas där du kan ändra specifik information (gäller inte verifierade användare).

I användarpanelen kommer du också att ha tillgång till:

• Reservationshistorik för användaren

• Plånböcker: en översikt över klubbens plånbokssaldo och senaste transaktioner

Ta bort en kund

Om du vill radera en viss kund klickar du på kundens fullständiga namn i listans första kolumn. Välj sedan den grå korgikonen längst upp till höger på skärmen.