Så här skapar/ redigerar du en liga

Det här är stegen för att starta en liga i Playtomic Manager

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln kommer vi att vägleda dig att skapa en liga i Playtomic Manager eller redigera data för en som redan pågår.

Så här skapar du en ny liga i Playtomic Manager

1. Välj fliken "Ligor" i menyn som du hittar till vänster och klicka på den översta knappen "New League".

2. Komplettera den allmänna informationen om ligan: namn, sport och synlighet (offentlig eller privat)

3. Välj sedan start- och slutdatum för ligan och start- och slutdatum för registreringen. Slutligen, sätt priset per spelare.

4. Nästa steg blir att ställa in regler som antal grupper, lagen per grupp, minimum och max antal anmälda lag, antalet matcher, omgångarna och antalet lag som kommer att vara upp och ner per omgång.

5. Som ett femte steg måste du ställa in reglerna för varje match: matchens längd och spelarna per lag.

6. Nu är det dags att ställa in kön, nivåbegränsningar och den lägsta och högsta nivå som kommer att tillåtas i ligan.

7. När föregående steg är klart måste du ställa in poängen.

8. Därefter väljer du de banor på din anläggning där ligamatcherna kommer att äga rum.

9. Slutligen, ställ in de dagar och tidsramar inom vilka matcherna kommer att spelas.

10. Du kommer att kunna lägga till ytterligare information om välkomstpaket, priser och lägga till din ligaaffisch.

Redigera en befintlig liga i Playtomic Manager

Du kan redigera en liga genom att klicka på de tre poäng du hittar i ligalistan till höger på skärmen och välja knappen "Redigera liga".

Hur man delar en länk till en liga

Så här ställer du in en liga

Har du någon förfrågan? Ta en titt på våra vanliga frågor om hur du skapar / redigerar en liga i Playtomic Manager. Om du inte hittar det du letar efter, kontakta oss via chatt.

Svarade det här på din fråga?