Courts
Hur man lägger till/redigerar/tar bort en domstol

Hantera klubbens tillgångar på ett enkelt sätt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

🎾 B anhantering med Playtomic Manager 🎾

Utnyttja kraften i Playtomic Manager på ett smidigt sätt genom effektiv banhantering. Att veta hur man lägger till, redigerar eller tar bort en domstol i alla skeden är avgörande. Tänk på att när en bana har ställts in och aktiverats i Playtomic Manager blir den synlig för användarna i appen. För att säkerställa smidig interaktion med dina kunder är regelbundna uppdateringar avgörande.

Hur man lägger till en domstol

1. För att lägga till en domstol, gå till "Inställningar" i menyn till vänster och välj sedan "Domstolar":

2. Om inga domstolar har skapats ännu kommer listan att vara tom.

3. För att skapa en ny domstol, klicka på den blå knappen med texten "Ny domstol" längst upp till höger på skärmen. Fyll i de uppgifter som krävs i det nya fönstret:

• Domstolens namn

• Sport

• Typ av domstol

• Funktioner

📢 Spännande nyheter: Nu kan du välja basket och volleyboll som sporter i Playtomic! 🙌

4. Gå sedan till avsnittet "Avancerade inställningar", där du kan aktivera domstolen ("Aktiv domstol") och aktivera onlinebokningar ("Bokningsbar online").

5. Alternativt kan du ge mer information genom att lägga till en beskrivning eller skapa en delad domstol. Till exempel om planen kommer att användas för flera sporter.

Hur man redigerar en domstol

Att redigera en domstol är en barnlek! Klicka helt enkelt på namnet på en domstol som visas i listan, så öppnas samma fönster som i föregående stycke.

🚨 Glöm inte att klicka på den vibrerande blå "Spara"-knappen när du har uppdaterat informationen!

Hur man tar bort en domstol

Om du vill radera en domstol klickar du, som tidigare förklarats, på namnet på en av tillgångarna i listan och sedan på den grå korgikonen längst ned till höger på skärmen.

💬 Hittar du inte svaret du letar efter? Oroa dig inte! 😊 Du kan alltid kontakta oss via livechatten.