Club
Kommunikation och meddelanden i Playtomic Manager

Hur du enkelt skickar användbar information till kunderna

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här kommer vi att se alla möjligheter som Playtomic Manager erbjuder för att skicka kommunikation till kunder.

• Registreringsmeddelande för offentlig matchning

• Bokningsbekräftelse

• Språk för meddelandena

Registreringsmeddelande för offentlig matchning

Meddelandet nedan tas emot när en spelare deltar i en offentlig match. Det är viktigt att komma ihåg att spelaren kan spela på olika arenor så det är viktigt att vi kan ge användbar information om klubben, till exempel: parkeringsinformation, omklädningsrum eller ytterligare tjänster som erbjuds (dvs. racketuthyrning).

Om du vill skapa det här meddelandet går du till Inställningar - Klubb - Kommunikation

⚠️ Kom ihåg att klicka på den knappen "Spara uppdateringar" längst ner på sidan för att inte förlora alla ändringar.

Bokningsbekräftelse

Mycket lik den föregående, men i det här fallet kommer meddelandet att visas efter att en kund har gjort en onlinebokning. Varje klubb har möjlighet att skapa ett personligt meddelande för en viss bana.

• Tryck på + Välj ny bana

• Klicka på banans namn och välj vilka banor du vill skapa meddelandet för. Du kan välja att skapa för alla banor eller bara en specifik.

• Om du vill ta bort meddelandet klickar du på namnet på bananoch trycker sedan på den grå papperskorgen till höger om skärmen.

Språk för meddelandena

Du kan också anpassa språket i kommunikationen till spelaren. Du kan för närvarande välja mellan nio olika språk. Kom ihåg att e-postmeddelandet som tas emot av spelaren innehåller information som automatiskt fylls i, till exempel: matchens namn, datum och tid, plats och betalningsinformation etc.

⚠️ Kom ihåg att klicka på den knappen "Spara uppdateringar" längst ner på sidan för att inte förlora alla ändringar.