Hur man sköter offentliga matcher i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Offentliga matcher sköts automatiskt av Playtomic Manager och är tillgängliga på alla tider i klubbschemat när du har aktiverat dem 🎾.

Du behöver inte aktivt skapa (eller "lansera") dessa matcher, eftersom detta utförs helt och hållet och självständigt av programvaran. Det finns dock vissa åtgärder som du kan sköta från klubbens sida.

Om du använder Syltek som huvudprogramvara är det viktigt att komma ihåg att du kommer att se de offentliga matcherna i ditt schema enligt nedan:

📢 DET BETYDER ATT DU BARA KAN AVBRYTA ELLER REDIGERA DEN FRÅN PLAYTOMIC MANAGER, ALDRIG FRÅN SYLTEK. 📢

VAR KAN JAG SE OFFENTLIGA MATCHER MED ELLER UTAN SPELARE?

Du måste använda filtren uppe till höger för att se de olika alternativen:

HUR AVBRYTER MAN EN OFFENTLIG MATCH SOM ÄR STÄNGD?

Den här åtgärden kan endast utföras från Playtomic Manager:

• Gå till Matcher>klicka på matchen.

• Klicka på de 3 prickarna bredvid matchen och sedan på "Avbryt":

• Systemet kommer att be dig att bekräfta denna åtgärd:

• Om du klickar på "Avbryt" kommer alla spelare automatiskt att återbetalas med samma betalningsmetod som användes vid registreringen (om det var med kort kan det ta 2-10 arbetsdagar, om det var med en Klubbens bonusportmonnä kommer återbetalningen att vara omedelbar).

HUR MAN TAR BORT EN SPELARE

1️⃣ Om en match inte är stängd kan spelaren ta bort sig själv i appen.

2️⃣ Om matchen är stängd ber vi spelarna att kontakta klubbarna (dig) direkt, så det är upp till er att avgöra om det finns tillräckligt med tid för att hitta fler spelare.

För att ta bort en spelare följer du de här stegen:

• Gå till Matcher >klicka på matchen

• Klicka på de tre prickarna bredvid namnet på den spelare som ska tas bort och klicka sedan på "Ta bort deltagare":

• Glöm inte att klicka på "Spara" för att behålla ändringarna:

HUR MAN TILLDELAR EN BANA TILL EN VISS MATCH

Systemet tilldelar automatiskt en tillgänglig bana i schemat endast när antalet spelare och matchtiden närmar sig. Du kan dock göra detta manuellt om det behövs:

• Gå till Matcher>klicka på Matchen

• Välj med hjälp av filtret "med spelare" eller "utan spelare".

• Klicka på + Lägg till bana:

• Klicka på "Bekräfta"

👨‍🎓 Denna åtgärd kommer att boka banan i schemat även om det inte finns några spelare inskrivna:

Har du fortfarande några frågor? Oroa dig inte! Du kan kontakta oss via chatten så svarar vi på alla dina frågor 😊.