Hur man avbryter en match
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avbokningsregler för spelare

Spelare kan avboka sin plats i en offentlig match fram till 24 timmar före matchen.

Utanför avbokningsreglerna (mindre än 24 timmar från matchstart) kan spelarna inte avboka sin plats, så om de befinner sig utanför avbokningsreglerna måste de kontakta klubben direkt, så att ni kan bestämma hur ni ska gå vidare.

Om de behöver ersätta en spelare i en offentlig match men det inte kan göras via appen eftersom det är mindre än 24 timmar kvar till matchstart, måste de kontakta klubben direkt.

När matchen avbryts automatiskt

Matchen ställs in automatiskt i följande fall:

• 0 Spelare - 5 timmar före avspark

• 1 spelare - 4 timmar före avspark

• 2 spelare - 2 timmar före avspark

• 3 spelare - 1 timme före avspark

▪ Från Manager-sidan kan du manuellt avbryta en match ▪

Hur kan du avbryta matchen genom schemat

1. Hitta matchningen i schemat

2. Klicka på luckan för att öppna den

3. klicka på den grå papperskorgen i nedre högra hörnet:

4. Därefter visas följande meddelande för att bekräfta avbokningen:

Hur man ställer in en match via matchsektionen

1. Gå till matchningar

2. Klicka på filterikonen och välj Spelad/pågående och välj sedan datum för matchen.

3. Klicka på de 3 prickarna till höger och välj Avbryt eller Öppna matchen och klicka på papperskorgsikonen i nedre högra hörnet.

1. Du kommer att se följande meddelande för att bekräfta avbokningen:

Kom ihåg att när du avbryter en match kommer spelarna automatiskt att återbetalas

💬 Om du inte hittar ett svar, oroa dig inte! 😊 du kan alltid kontakta oss i livechatten.