Hur man skapar en turnering

Hur du skapar en turnering i Playtomic Manager

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en turnering i Playtomic Manager behöver du bara följa de här stegen:

1️⃣ Klicka på Turneringar och sedan på den gröna knappen +Ny turnering.

2️⃣ Fyll i information om turneringen:

Allmänna regler att ta hänsyn till när du fyller i turneringsinformationen:

• Nivåbegränsning:

• Om du väljer JA: Endast spelare med den nivån kommer att kunna anmäla sig.

• Om du väljer NEJ: Det kommer bara att vara ett informationsfält och alla spelare på alla nivåer kan anmäla sig.

• Synlighet:

• Offentligt: Alla Playtomic-spelare kan gå med.

• Privat: Endast spelare som du har bjudit in kan gå med.

• Pris: per anmälan per lag (inte per spelare)

• Typ av inskrivning:

• Ensam: ett lag med 1 spelare

• Dubbel: ett lag med 2 spelare

• Sista anmälningsdag: Det är mycket viktigt att bestämma sista anmälningsdatumet, eftersom man inte kan göra ändringar efter att datumet passerat.

3️⃣ Klicka på Nästa och fyll i informationen:

📜 Fälten Bullet 1 och Bullet 2 kan användas för att lyfta fram något relevant som gör turneringen speciell 📜.

4️⃣ Klicka på Bekräfta för att spara all information.

Hur man gör ändringar i turneringen

När du skapar en turnering kan du välja den i listan och du kommer att se fyra nya flikar:

Flikar för allmän information

Den kan endast ändras INNAN tiden för registrering löper ut:

• Namn

• Pris

• Start/slutdatum

• Sista anmälningsdag (endast innan den går ut!)

• Kön

• Typ av inskrivning

• Nivåbegränsningar

• Synlighet

• Minsta och högsta antal spelare

• Ytterligare information

Spelarflik

Här kan du:

• Hitta grundläggande information om spelarna: som har anmält sig, samt deras kontaktuppgifter

• Bjuda in spelare: klicka helt enkelt på "bjuda in en spelare" och sök sedan efter spelaren med hjälp av namn eller e-post.

⚠️ Om du bjuder in spelare kommer de inte att debiteras automatiskt i appen utan betalningen måste lösas mellan klubben och spelaren.

• Ta bort spelare: klicka på de tre prickarna bredvid spelarens namn och sedan på "ta bort spelare".

Fliken Chatt

Här kan du kommunicera med alla spelare genom att skicka ett meddelande så får de ett pushmeddelande i appen för att läsa det 🙌.

📢 Vi har lagt till en genväg för chatten eftersom detta är den mest använda funktionen för att hantera en turnering📢

Hur man avbryter en turnering

Gå till turneringsmenylistan, klicka på de tre prickarna och sedan på "Avbryt turnering":

🚨 Viktig information att komma ihåg 🚨

När en turnering skapas bokas inte banan i schemat, så du måste reservera banan manuellt.

Endast betalningsmetoder online accepteras: betalning på klubben är inte möjlig (om du saknar någon form av onlinebetalning, meddela oss detta så konfigurerar vi den åt dig👌).

Man kan inte göra några ändringar efter att anmälningstiden har gått ut (inklusive att avbryta turneringen).

💬 Oroa dig inte om du inte hittat alla svar du sökte 😊 Du kan alltid kontakta oss i livechatten.