Prisplan, Prissättning och Fakturering
Konsultera och ladda ner den automatiska fakturan

Hur man laddar ner och tolkar fakturan

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi förstår att du vill kunna kolla alla betalningar som tagits emot av Playtomic. Därför hittar du här två nedladdningsbara filer för varje 15-dagars utbetalning: en PDF- och en Excel-fil.

Du hittar dessa dokument under Fakturering och du kan filtrera dem efter datum i det övre högra hörnet. Du kan enkelt ladda ner dessa dokument genom att klicka på filikonen (PDF och Excel).

PDF Filen

PDF-filen sammanfattar enkelt termer av ekonomiskt värde och numeriska enheter för varje Playtomic-aktivitet:

• Bokningar betalda via Playtomic

• Bokningar betalda hos klubben

• Betalade matcher via Playtomic

• Betalade plånboksladdningar via Playtomic

• Betalda turneringsregistreringar

• Betalda lektionsregistreringar

• Betalda ligaregistreringar

För att förstå beloppet som tagits emot av Playtomic, ta en titt på kolumnen Transaktionsvolym, som summerar alla betalningar som behandlas via onlinekanalen. Här bör du endast dra av kommissionsavgiften som visas i den femte kolumnen till det tidigare beräknade beloppet, för att få det slutliga numret i den sista kolumnen. Kom ihåg att skatten bara är en indikation som ges baserat på informationen som visas under Fakturering i rutan Moms.

Excel Filen

Excel-filen däremot visar alla transaktioner för enstaka spelare som registrerats inom reservationer, offentliga matcher eller andra aktiviteter som spelat på din klubb under de senaste 15 dagarna.

Viktiga kolumner:

• Kolumn A låter dig filtrera baserat på en specifik aktivitet (bokning online eller offline, matcher, turneringar, etc.)

• Kolumn C och D anger start- och sluttid för aktiviteten

• Kolumn F: Betalningsmetod, där du ser “Inte tillgänglig” hänvisar det till en debitering som skapats mot huvudbokaren av reservationen (se den här artikeln Delad betalning)

• Kolumn L: Resursnamn, banan där aktiviteten genomfördes