Såhär exporterar du en användarlista (Playtomic Manager)

Hur du exporterar en kundlista til Playtomic Manager

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan väldigt enkelt exportera en användarlista på Playtomic Manager. Gå till Kunder och klicka på de 3 punkterna bredvid knappen + Ny kund:

Klicka sedan på: Skicka kunders e-post.

Då visas följande meddelande:

Nu behöver du endast klicka på den gröna knappen Godkänn och exportera så kommer det att laddas ner omedelbart.

I listan kan du se följande information:

- Spelarens namn

- Användarens e-post

-Spelarens nummer i Playtomic

- Om spelaren har accepterat den kommersiella kommunikationen eller inte.

När du laddar ner kundregistret hittar du dina kunders olika klubbplånböcker och deras saldo samt plånböckernas totala saldo (det kombinerade saldot för de olika plånböckerna)