Medlemskapsfunktion för klubb

Skapa månatliga eller årliga medlemskap för din klubb och låt spelare köpa dem i Playtomic-appen

Rosa avatar
Skrivet av Rosa
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

🚨Denna funktion är fortfarande i en Beta-testfas och är endast tillgänglig för utvalda klubbar🚨Det officiella lanseringsdatumet är ännu inte bestämt.

Med medlemskapsfunktionen kan du etablera exklusiva medlemskap som ger spelare specifika fördelar inom din klubb. Du har flexibiliteten att sätta en månads- eller årsavgift, som automatiskt kommer att faktureras spelaren enligt deras inköpsdatum.

Observera att medlemskap endast kan köpas via Playtomic-appen.

Hur man skapar ett nytt medlemskap

1. Navigera till Kundmenyn > Kategorifliken och klicka på knappen +Ny kategori & Medlemskap.

2. Välj Klubbmedlemskap och klicka på nästa.

3. Vänligen läs de särskilda villkoren och bestämmelserna för klubbmedlemskapsfunktionen noggrant. När du är klar, klicka på Nästa.

Konfigurera förmåner för detta medlemskap

ℹ️ Allmän information

🎾 Bokningsprivilegier

💳 Medlemspris och betalningsfrekvens

💰 Pristyp

Det finns 2 alternativ att välja mellan. Observera att detta inte kan ändras när det väl har sparats.

Enkel prissättning:

• Ange typ: det finns 4 olika sätt att tillämpa särskild prissättning för medlemmarna i en användarkategori:

• Mängdrabatt

• Procentuell rabatt

• Pris per timme

• Pris per bokning

• Värde: värdet relaterat till erbjudandetypen

• Avrunda till närmaste euro/krona: genom att aktivera detta avrundar systemet det slutliga priset. Det kan inte användas för alternativet "Pris för alla bokningar".

• Banor: de enda banor där denna rabatt kommer att gälla

• Dagar: de enda dagarna då denna rabatt kommer att gälla

• Tidsbegränsningar

• Startdatum & Slutdatum: i fall ni vill att rabatten endast ska gälla inom ett datumintervall

• Starttid & Sluttid: i fall ni vill att rabatten endast ska gälla inom en viss tidsram

Avancerad prissättning:

Om du vill ställa in olika regler efter dag och tid, tillåter det dig att skriva över priserna på de redan definierade priserna. Vi rekommenderar att kontrollera de allmänna priserna från Inställningar > Prissättning innan du ställer in de avancerade priserna för kategorierna.

4. Klicka på Nästa/Skapa för att spara all information.

Följande meddelande kommer att visas för att bekräfta att du har skapat ett nytt medlemskap.

Om du återvänder till Kategorilistan kommer du att kunna se ett nytt medlemskap markerat i grönt.

VIKTIGT! För att göra medlemskapet aktivt för köp i Playtomic, öppna Medlemskapet och ändra status till Synlig. Du kommer att uppmanas att bekräfta.

Efter att medlemskapet blir synligt har spelarna möjlighet att köpa det från medlemskapsfliken som finns på din klubbsida inom Playtomic-appen.

Att ta i beaktande:

• Spelaren kan endast köpa medlemskapet från Playtomic-appen. Du kan inte lägga till en spelare i medlemskapet.

• Spelaren kan när som helst avbryta medlemskapet från Playtomic-appen.

• Du kan när som helst återkalla medlemskapet från kundens profil i Playtomic Manager.

• Hur man återbetalar ett återkallat medlemskap:
    1. Du kan göra det manuellt i klubben (Kontant eller Klubbplånbok).
    2. Kontakta Playtomics kundtjänst via chatten och vi kan göra återbetalningen.
    3. Ingen återbetalning alls. Detta är i slutändan upp till dig.

• När ett medlemskap avslutas kommer det att förbli aktivt tills prenumerationsdatumet nås.