Reserverings geschiedenis

Volledige controle over de updates van een reservering

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel zullen we een zeer belangrijke functionaliteit zien, vooral voor clubs met veel mensen die in de front-end werken en met klanten te maken hebben.

In Playtomic Manager, kan een reserverings geschiedenis op twee verschillende plaatsen gevonden worden:

• binnen dezelfde reservering of openbare wedstrijd

• binnen een specifiek gebruikerspaneel

Vanuit de reserverings geschiedenis

1. Klik op een specifieke boeking in uw Agenda.

2. Klik op de derde optie genaamd Reserverings Historie. Hier ziet u alle wijzigingen (inclusief betalingen) die in de reservering zijn aangebracht (dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem telkens wanneer een actie wordt uitgevoerd door de klant of de club).

Vanuit de gebruikersgeschiedenis

1. Klik op de Klanten sectie in het hoofdmenu aan de linkerkant

2. Selecteer de naam van de speler met behulp van onze zoekfunctie en klik erop

3. De tweede sectie in het gebruikerspaneel heet Reserveringsgeschiedenis. Het omvat verleden, toekomstige en geannuleerde reserveringen

De informatie zal als volgt worden opgesomd:

• Datum

• Tijd

• Prijs

• Reservering Status

• Status betaling

U vindt ook een knop genaamd Meer informatie, aan de rechterkant, waar u alle wijzigingen kunt zien die onlangs zijn aangebracht:

Als u op "Zie op de Kalender" klikt (zoals hieronder aangegeven), wordt u doorverwezen naar de specifieke dag waarop de wedstrijd werd gespeeld of zal worden gespeeld: