Nieuw: Coaches
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een verbeterde coaching sectie toegevoegd aan Playtomic Manager die u de mogelijkheid geeft om het aantal lessen in uw club te optimaliseren.

Deze nieuwe functie is om een nieuwe coach aan te maken en de beschikbaarheid en prijzen voor prive-lessen te configureren.

Laten we eens kijken hoe het werkt 🎾

1️⃣ Maak het coach profiel aan

Alvorens een les aan te maken op uw club, moet u het profiel van de coach aanmaken om de prijzen, beschikbaarheid en om zijn/haar agenda te kunnen beheren

Laten we een kijkje nemen!

• Klik op "Coaches", vervolgens op het tabblad +Nieuwe Coach en een nieuw scherm zal worden weergegeven:

• Vul alle noodzakelijke informatie in:

1. Naam

2. Telefoon

3. E-mail

4. Sport (alleen tennis en padel)

5. Korte beschrijving (beperkt tot 256 tekens)

6. Upload een foto (optioneel). Let op dat deze kleiner is dan 5MB

• Klik op "Wijzigingen opslaan¨

• Als u terugkomt in de lijst en klikt op de naam van de coach die u hebt aangemaakt, ziet u 4 nieuwe tabbladen:

2️⃣Hoe de beschikbaarheid van de coach te beheren

Dit is vergelijkbaar met het maken van een prijs in Playtomic Manager:

• Klik op het tabblad ¨Beschikbaarheid¨ en selecteer een tijd- en datumbereik uit het schema met de cursor van de muis.

Het nieuwe scherm wordt als volgt weergegeven:

U dient de volgende informatie te selecteren:

• Sport

• Selecteer welke banen door het aan- en uitvinken van de gewenste banen: dit wordt vooral gebruikt voor clubs die verschillende prijzen hanteren voor binnen- en buitenlessen óf selecteer ¨alle banen¨

• Voeg de prijzen toe (voor de hele les, niet per speler!)

• Begin/eind tijd

• Welke dagen van de week

• Getimede prijzen: activeer deze optie alleen als u de prijs voor een bepaalde periode wilt activeren:

👨‍🎓 Voorbeeld:

• De prijzen van de lessen voor de zomer

• De beschikbaarheid van de coach (bij gelijkblijvende prijzen) voor de zomer

• Aantal spelers: de prijs is ingesteld voor de hele les, dus de club kan verschillende prijzen instellen afhankelijk van het aantal spelers in de privéles (van 1 tot 4 spelers)

• Duur van de les: als slechts 1 van de waarden per rij is ingevuld, wordt dit gebruikt als basis voor de rest van de duur van de les

Bijvoorbeeld, als u €10 invult voor 60', dan zou de 90' les €15 kosten

3️⃣ De agenda van de coach beheren

📝 In het tabblad Kalender kunt u de beschikbaarheidstijden en prijzen voor elke coach instellen, terwijl u in de kalender de lessen van die coach kunt zien zodra ze zijn ingepland in het menu "Schema".

Dit tabblad zal in het begin 2 soorten activiteiten laten zien:

1. De huidige boekingen bij de coach (we gaan ze op dit moment nog niet kunnen verwijderen, maar dat komt later)

2. De privé-lessen (NOG NIET BESCHIKBAAR, KOMT BINNENKORT UIT)

4️⃣ Machtigingen voor de coach aanpassen

Deze stap is hetzelfde als wanneer u een admin rol toevoegt en u kunt de rechten van de coach aanpassen in Playtomic Manager:

Wanneer een nieuwe coach wordt toegevoegd, zullen zij een e-mail ontvangen waarin wordt bevestigd dat zij nu een admin rol hebben voor de club (dit hele proces maakt geen nieuwe account aan in Playtomic, alleen een nieuwe gebruiker)

BELANGRIJKE OPMERKING: alleen als u een tenant eigenaar rol heeft, zult u in staat zijn om de tabblad rechten voor een coach te zien en te beheren

💬 Als u hulp nodig heeft, geen zorgen! U kunt contact met ons opnemen in de live chat en wij zullen u helpen 😊