Publieke Lessen toevoegen/wijzigen/annuleren

Leer hoe u het meeste uit de lessen in uw club kunt halen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een les aanmaken

Om een nieuwe les aan te maken, volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar Lessen in het hoofdmenu links

2. Klik op de groene knop +Les toevoegen

3. Vul de verplichte informatie in:

4. Klik op ¨create¨ om alle wijzigingen op te slaan!

🚨 Wanneer een nieuwe les wordt aangemaakt, verschijnt deze niet in het rooster, dus je moet de baan eerst boeken. U kunt dit doen door een nep profiel aan te maken.

*LET OP: We werken aan deze functie, dus het zal in de toekomst automatisch gesynchroniseerd worden op het systeem.

Handmatig een speler toevoegen

Zodra u een les heeft aangemaakt, zullen spelers deze kunnen zien en zich kunnen registreren in de App.

Indien nodig, kunt u ook handmatig spelers toevoegen:

1. Ga naar Lessen in het hoofdmenu links

2. Klik op de naam van de les

3. Naast Details, is er een nieuw scherm genaamd Manage players

U kunt handmatig naar de speler zoeken, zoals hieronder, en hem/haar toevoegen door op de naam te klikken

Een les aanpassen

1. Ga naar Lessen in het hoofdmenu links

2. Klik op de naam van de les

3. Breng de nodige wijzigingen aan

4. Klik op de groene knop Update om de wijzigingen op te slaan!

Een les annuleren

1. Ga naar Lessen in het hoofdmenu links

2. Klik op de naam van de eerder aangemaakte les

3. Klik op het grijze prullenbakicoon rechts onderaan:

🚨 Een les wordt niet automatisch geannuleerd als het minimum aantal geregistreerde spelers niet bereikt wordt, u zult het handmatig in het systeem dienen te annuleren.

Voeg een coach toe aan de les

Dit kan op dit moment alleen via het ¨Schedule¨, door een handmatige reservering te maken en vervolgens de Coach te selecteren:

🎾 Lessen zijn alleen beschikbaar voor Padel en Tennis

🎾 Betalingen met Club Wallet zijn niet beschikbaar voor lessen.

🎾 De les vervalt niet of wordt geannuleerd omdat het minimum aantal spelers niet is bereikt. Dit moet handmatig gebeuren

🎾 Lessen moeten individueel worden aangemaakt. Geen optie om een terugkerende les te maken, maar u kunt de begin- en einddatum gebruiken om de lengte aan te geven

🎾 Spelers kunnen zich buiten het niveau inschrijven, omdat de niveau-informatie die bij het aanmaken van een les wordt toegevoegd, alleen informatief is

🎾Er is geen chat optie voor Lessen. Om te communiceren met de reeds ingeschreven spelers, kunt u klikken op Beheer Spelers, en het telefoonnummer en emailadres van de speler controleren

🎾 Er is geen logboek of reserveringsgeschiedenis voor Lessen