De nieuwe cursus-functie in Playtomic Manager

Ontdek hoe u de cursussen en losse lessen in uw club kunt optimaliseren

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Playtomic verandert en verbetert voortdurend uw ervaring met onze software en lanceren we een nieuwe en zeer gevraagde functie! 🙌

Om alle beschikbare opties te begrijpen, leggen we eerst uit wat u kunt zien en organiseren in uw club:

1️⃣ Privé-lessen

Deze zullen zichtbaar zijn voor spelers in de app, maar kunnen op deze eerste versie alleen in uw club beheerd en bewerkt worden (spelers kunnen een privéles nog niet betalen, boeken of annuleren in de app). Dit artikel legt uit hoe ze tot nu toe werken.

2️⃣ Openbare lessen:

Deze zijn zichtbaar in de app voor spelers om mee te doen en online te betalen. Voor meer informatie, volg dit artikel

3️⃣ Cursussen:

Dit zullen een reeks aan lessen of reeksen zijn die gedurende meerdere maanden plaatsvinden.

In dit onderstaande artikel leggen we uit hoe het werkt.

Wat verandert er in Playtomic Manager?

1️⃣ De tabbladen "Lessen" en "Coaches" zijn nu verplaatst van uw werkbalk aan de linkerkant naar een nieuw kopje genaamd "Academy":

2️⃣ "Lessen" zijn hernoemd naar "Openbare lessen" (onder "Academie"):

In dit nieuwe Academy tabblad kunt u:

• Een cursus aanmaken

• Een les toevoegen/wijzigen/annuleren

• Een speler toevoegen/verwijderen

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande afbeelding om meer te komen te weten over deze functie!

💬 Heeft u een vraag? Maakt u zich geen zorgen! 😊 U kunt contact met ons opnemen in de live-chat.