Clublidmaatschap Functie

Maak maandelijkse of jaarlijkse lidmaatschappen aan voor uw club en laat spelers deze kopen in de Playtomic-app

Rosa avatar
Geschreven door Rosa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🚨Deze functie bevindt zich nog in een bètatestfase en is alleen beschikbaar voor geselecteerde clubs🚨De officiële lanceringsdatum moet nog worden bevestigd.

Met de lidmaatschapsfunctie kunt u exclusieve lidmaatschappen opzetten die spelers specifieke voordelen bieden binnen uw club. U heeft de flexibiliteit om een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding in te stellen, die automatisch in rekening wordt gebracht bij de speler volgens hun aankoopdatum.

Houd er rekening mee dat lidmaatschappen alleen kunnen worden gekocht via de Playtomic App.

Hoe een nieuw lidmaatschap aan te maken

1. Navigeer naar het Klantenmenu > Tabblad Categorieën en klik op de knop +Nieuwe categorie & lidmaatschap.

2. Selecteer Clublidmaatschap en klik op volgende.

3. Lees de speciale voorwaarden en bepalingen voor de Clublidmaatschap-functie zorgvuldig door. Als u klaar bent, klik op Volgende.

Configureer de voordelen voor dit lidmaatschap

ℹ️ Algemene informatie

🎾 Boekingsprivileges

💳 Lidmaatschapsprijs en betalingsfrequentie

💰 Prijssoort

Er zijn 2 opties om uit te kiezen. Houd er rekening mee dat dit niet kan worden gewijzigd zodra het is opgeslagen.

Eenvoudige prijsstelling:

• Aanbiedingstype: er zijn 4 verschillende manieren om speciale prijzen toe te passen voor de leden in een gebruikerscategorie:

• Kortingsbedrag

• Percentage korting

• Prijs per uur

• Prijs voor alle boekingen

• Waarde: de waarde gerelateerd aan het aanbodtype

• Afronden op de dichtstbijzijnde euro: door dit in te schakelen, rondt het systeem de eindprijs af. Het kan niet worden gebruikt voor de optie "Prijs voor alle boekingen".

• Rechtbanken: de enige rechtbanken waar deze korting van toepassing zal zijn

• Dagen: de enige dagen waarop deze korting van toepassing zal zijn

• Tijdslimieten:

• Begindatum & Einddatum: voor het geval de manager de korting alleen binnen een datumbereik wil toepassen

• Starttijd & Eindtijd: voor het geval de manager de korting alleen binnen een bepaald tijdsbestek wil toepassen

Geavanceerde prijsstelling:

Als u verschillende regels wilt instellen per dag en tijd, kunt u de prijzen van de al gedefinieerde prijzen overschrijven. We raden aan om de algemene prijzen te controleren vanuit Instellingen > Prijzen voordat u de vooruitbetaalde prijzen voor de categorieën instelt.

4. Klik op Volgende/Aanmaken om alle informatie op te slaan.

De volgende boodschap wordt weergegeven om te bevestigen dat u een nieuw lidmaatschap heeft aangemaakt.

Als u terugkeert naar de Categorielijst, kunt u een nieuw lidmaatschap zien dat in het groen is gemarkeerd.

BELANGRIJK! Om het lidmaatschap actief te maken voor aankoop in Playtomic, open het lidmaatschap en verander de status naar Zichtbaar. U wordt gevraagd om te bevestigen.

Nadat het lidmaatschap zichtbaar wordt, hebben spelers de mogelijkheid om het te kopen vanuit het lidmaatschapstabblad dat zich bevindt op uw Clubs pagina binnen de Playtomic app.

Overwegingen

• De speler kan het lidmaatschap alleen kopen via de Playtomic-app. U kunt geen speler toevoegen aan het lidmaatschap.

• De speler kan het lidmaatschap op elk moment annuleren via de Playtomic-app.

• U kunt het lidmaatschap op elk moment intrekken vanuit het klantprofiel in Playtomic Manager.

• Hoe een ingetrokken lidmaatschap terug te betalen:
    1. U kunt dit handmatig doen bij de club (Contant of Club Wallet).
    2. Neem contact op met Playtomic Klantenservice via de chat en wij kunnen de terugbetaling doen.
    3. Geen terugbetaling. Dit is uiteindelijk aan jou.

• Zodra een lidmaatschap is geannuleerd, blijft het actief tot de abonnementsdatum is bereikt.

Kom meer te weten in het Lidmaatschap FAQ's artikel.