Luo ja hallinnoi kurssia

Opi luomaan ja hallitsemaan kursseja Playtomic Manager -akatemiassa

Edgar avatar
Tekijä: Edgar
Päivitetty yli viikko sitten

Nyt Playtomic Manager mahdollistaa kurssien luomisen ja hallinnoinnin Akatemiassa!

Kun olet luonut kurssin, pelaajat voivat ilmoittautua ja maksaa koko kurssista tai yksittäisestä kurssitunnista suoraan Playtomic-sovelluksen kautta.

Kuinka luoda uusi kurssi?

1. Mene 🎓 Academy

2. Siirry Courses -välilehteen

3. Napsauta + Luo kurssi -painiketta

4. Täytä Yleiset tiedot ja klikkaa Jatka.

💡 Tällä näytöllä voit sallia pelaajien rekisteröityä sovelluksesta, mutta voit myös päivittää tämän asetuksen kurssin luomisen jälkeen.

5. Aseta Taso rajoitukset ja napsauta Jatka

6. Syötä Prices tiedot kaikille kurssin luokille ja yksittäisille luokille, sitten, klikkaa Continue

7. Syötä Kuvaus kohtaan Lisätiedot, sitten klikkaa Jatka

Kun kurssisi on luotu, voit aloittaa uuteen kurssiin sisällytettävien luokkien määrittämisen.

Näin luot uuden kurssin kopioimalla aiemmin luodun kurssin

Jos haluat kopioida aiemmin luodun kurssin asetukset uutta kurssia varten, voit käyttää kätevästi Kopioi asetukset -toimintoa. Näin voit ohittaa uuden kurssin luomisen tyhjästä.

1. Etsi kurssi, jonka haluat kopioida.

2. Napsauta oikealla puolella olevia 3 pistettä ja valitse Kopioi kurssi.

3. Päivitä yleistiedot, taso, hinnat ja lisätiedot vastaamaan uutta kurssia (jos ne ovat erilaiset) ja napsauta Tallenna.

4. Uusi kurssisi on luotu!

💡Huomaathan, että osallistujat ja kurssin yksittäiset valmennustunnit eivät kopioidu tässä prosessissa.

Kuinka luodaan kurssin luokkia?

1. Siirry luokat-välilehteen ja napsauta +Perusta luokat

2. Sinut ohjataan aikataulun näkymään, klikkaa sitä aikaväliä, johon haluat luoda luokan

3. Valitse tarvittaessa oikeusistuimet, toistuvuus, aloitus- ja päättymisajat ja -päivät

5. Napsauta Create

🗒️ Huom: Voit myös luoda Kurssiluokan suoraan Aikataulusta. Valitse vain paikka, johon haluat lisätä luokan, napsauta sitten Vaihda tyyppi -hyperlinkkiä varausikkunan oikeassa yläkulmassa ja valitse Kurssiluokka. Toista sitten vaiheet 3–5 edellisessä luettelossa.

Kuinka lisätä osallistujia manuaalisesti?

1. Kurssiluettelosta, napsauta kurssin nimeä, johon haluat lisätä osallistujia

2. Siirry Osallistujat -välilehteen

3. Napsauta + Uusi osallistuja

4. Etsi asiakas, jonka haluaisit lisätä, ja täytä vaadittavat tiedot

5. Napsauta Add Participant

Kuinka osallistujat poistetaan?

1. Kurssiluettelosta, napsauta kurssin nimeä, josta haluat poistaa osallistujia

2. Siirry Osallistujat -välilehteen

3. Napsauta osallistujan nimeä, joka haluat poistaa

4. Napsauta roskakori-kuvaketta, joka sijaitsee oikeassa alakulmassa

5. Vahvista osallistujan poistaminen napsauttamalla Delete ponnahdusikkunassa

💵 Jos kurssi ei ole alkanut, osallistujan maksu palautetaan automaattisesti samalla maksutavalla. Jos kurssi on jo alkanut, sinun on annettava manuaalinen hyvitys.

Kuinka muokata kurssin tietoja

1. Kurssiluettelosta, napsauta kurssin nimeä, jota haluat muokata.

2. Siirry Settings -välilehteen.

3. Syötä muutokset kurssin tietoihin ja napsauta Save changes.

Tältä näytöltä voit sallia pelaajien ilmoittautua ja poistua kursseilta Playtomic-sovelluksessa, mikä poistaa manuaalisen työn sinulta 😎

Kuinka kurssi peruutetaan?

1. Löydä kurssiluettelosta kurssi, jonka haluat peruuttaa, ja napsauta kurssin nimen oikealla puolella olevia kolmea pistettä

2. Napsauta Peruuta kurssi

3. Vahvista peruutus ponnahdusikkunassa

⚠️ Jos peruutat kurssin, kaikki tulevat tunnit poistetaan eikä niitä voi palauttaa. Jos kurssi ei ole alkanut, osallistujien maksut palautetaan automaattisesti samalla maksutavalla. Jos kurssi on jo alkanut, sinun on annettava manuaalinen hyvitys.