Toistuva varaus

Näin voit luoda toistuvia varauksia Playtomic Managerissa

Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko luoda toistuvia varauksia asiakkaillesi? Voit luoda niitä helposti näillä kahdella tavalla Playtomic Managerissa⬇️.

1. Aikataulun kautta

2. Varausosion kautta

Asiakkaillesi luodut toistuvat varaukset näkyvät heidän Playtomic-sovelluksessaan, kunhan he käyttävät samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt asiakastietokantaasi. He voivat myös helposti maksaa toistuvat varauksensa sovelluksen kautta.

🚨 UUSI JULKAISU! Nyt saatavilla myös mobiililaitteesi kautta 🙌

Toistuva varaus aikataulun kautta

Kuinka uusi toistuva varaus luodaan

Tämä prosessi on samanlainen kuin tavallisen varauksen luominen, ainoa ero on, että sinun on napsautettava vaihtoehtoa "Muuta tyyppiä":

• Siirry aikatauluun

• Klikkaa haluamaasi alkamispäivää ja -aikaa tehdessäsi uuden varauksen.

• Napsauta "Muuta tyyppiä":

• Valitse "Toistuva varaus":

Valitsemalla tämän vaihtoehdon pääset seuraavaan näkymään:

Täällä määritetään:

• Toistuvuus
    Klikkaamalla kolmatta vaihtoehtoa "Mukautettu" (välilehden"Toistuvuus" alla) voit helposti muokata toistuvaa varaustasi, jolloin avautuu uusi näkymä muokkaamista varten:

• Nimi: Tämä ei ole pakollinen tieto, mutta se on erittäin hyödyllinen, jotta vuoroa voidaan etsiä myöhemmin toistuvien varausten luettelosta suodattimien avulla:

• päättymispäivämäärä ja -aika

• kentät

• varauksen omistaja

• muistiinpanot: julkiset muistiinpanot näkyvät asiakkaille sovelluksessa, ja yksityiset muistiinpanot on tarkoitettu vain klubin sisäiseen käyttöön.

Viimeinen vaihe on klikata sinistä painiketta "Luo" tallentaaksesi kaikki muutokset:

Järjestelmä ilmoittaa sinulle, kuinka monta varausta olet luomassa, ja aikataulussa näkyy seuraava kuvake, silloin kun yksittäinen varaus on osa toistuvaa varausta:

Jos aikataulussasi on ristiriitoja, järjestelmä varoittaa sinua vuoroista, jotka eivät ole käytettävissä:

* Jos napsautat Ei, mietin vielä: mitään ei tapahdu.

* Jos napsautat Varaa vain vapaat vuorot, luo järjestelmä varaukset vain käytettävissä oleville ajoille ja ohittaa vuorot, joille ei ole aikataulussa tilaa. Voit tarkastaa päällekkäiset varaukset palaamalla toistuvaan varaukseen ja napsauttamalla kolmatta välilehteä "Päällekkäisyydet".

Toistuvat varaukset Varaus-osiosta

Kuinka uusi toistuva varaus luodaan

1. Siirry varausosioon

2. Avaa toistuva varaus-välilehti ja napsauta Lisää toistuva varaus. Seuraava näyttö on hieman erilainen kuin edellinen:

3. Lisää kaikki tarvittavat tiedot (nimi, hinta, omistaja, kenttä, alkamis- ja päättymisaika ja -päivämäärä sekä viikonpäivä). Voit joko lisätä asiakastietokannassasi olevan asiakkaan tai luoda pelaajalle uuden profiilin klikkaamalla suurennuslasikuvaketta. Sinulla on myös mahdollisuus merkitä vieraaksi.

4. Kun olet lisännyt varauksen omistajan, voit lisätä myös muita pelaajia (UUSI OMINAISUUS).

5. Kun olet täyttänyt kaikki pakolliset tiedot, napsauta Luo tallentaaksesi muutokset.

*Huomaathan: ei ole mahdollista tehdä liian montaa varausta samalle kentälle, sillä alusta varoittaa sinua, jos varaukset ovat päällekkäisiä.

Hintalaskenta

Automaattinen hintalaskenta: Järjestelmä laskee jokaisen yksittäisen toistuvan varauksen hinnan tavallisten hintasääntöjen (huomioiden kentän, ajan ja keston) ja käyttäjän etujen (jäsenyydet tai kategoriat).perusteella.

Dynaamiset hinnat (vain jos automaattinen hinta on asetettu): jos toistuvaa varausta ei ole vielä maksettu, järjestelmä laskee hinnan dynaamisesti. Tämä tuo tullessaan tärkeitä etuja, kuten:

1. Varauksen hinta lasketaan automaattisesti uudelleen, jos hintasääntö, johon varaus perustuu, on muuttunut.

2. Varauksen hinta lasketaan automaattisesti uudelleen, jos käyttäjä on muuttanut etujaan (kategoria/jäsenyys).

3. Jos toistuvaa varausta siirretään tai tai sen pituutta muutetaan, laskee järjestelmä hinnan uudelleen.

Miten pelaajat näkevät toistuvat varauksensa sovelluksessa?

Jos haluat, että pelaaja näkee tulevat toistuvat varaukset ja voi maksaa sovelluksen kautta, lisää oikea pelaaja varaukseen. Jos asiakas ei ole vielä rekisteröitynyt Playtomiciin, voit merkitä hänet vieraana. Tässä tapauksessa asiakkaan on maksettava varaukset suoraan klubilla.

Miten pelaajat voivat maksaa toistuvat varauksensa?

1. Maksu klubilla. Klubin tulee merkitä tämä maksetuksi varauksen yhteydessä

Käteinen: pelaaja maksaa suoraan klubilla.

Luottokortti: klubin vastaanotossa

Lompakko: pelaaja voi maksaa klubilompakolla, jos hänellä on saldoa

Valitsemasi maksutapa paikan päällä: Klubi voi määrittää oman maksutavsn Managerin kautta.

2. Pelaaja voi maksaa sovelluksen kautta:

Älä merkitse varausta maksetuksi, jolloin maksamatta olevat maksut näkyvät pelaajan profiilissa. Pelaaja voi valita haluamansa maksutavan.

Tallenna muutokset ja valmista tuli!