Miten rekisteröidä ja poistaa maksu yksityisessä varauksessa?
Miten rekisteröidä ja poistaa maksu yksityisessä varauksessa?

Voit merkitä varauksen tai pelaajan maksetuksi ja myöhemmin poistaa osallistujan tarvittaessa ja antaa palautuksen.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Rekisteröi maksu varauksen yhteydessä

Tätä vaihtoehtoa käytetään, kun:

• Loit manuaalisen varauksen ja sinun täytyy rekisteröidä maksu klubilla.

• Pelaaja teki jaetun maksuvarauksen Playtomic-sovelluksen kautta, ja yksi osallistujista maksaa sinulle klubilla.

1. Siirry Aikataulu-valikkoon ja napsauta varausta.
    💡 Vinkki: Voit käyttää hiirenvetotyökalua nähdäksesi maksamattomat pelaajat.

2. Tässä näytössä voit valita, merkitsetkö kaikki osallistujat maksullisiksi vai vain yhden pelaajan . Valitse oikea maksutapa ja tallenna muutokset.

Osallistujan poistaminen ja palautuksen myöntäminen

Tätä käytetään, kun:

• Lisäsit väärän pelaajan manuaaliseen varaukseen.

• Valitsit väärän maksutavan maksua rekisteröidessäsi.

• Yksi jaetun maksun varauksen osallistujista ei voi osallistua. Pelaaja voi myös poistaa itsensä Playtomic-sovelluksesta.

1. Siirry Aikataulu-valikkoon ja napsauta varausta.

2. Etsi 3 pistettä soittimen oikealla puolella ja valitse Poista osallistuja.

🚨 Huomioita

• Jos kyseessä on jaetun maksun varaus, et voi poistaa omistajaa (joukkueen A ensimmäistä pelaajaa).

• Jos maksu suoritettiin Playtomic-sovelluksen kautta, palautus maksetaan alkuperäisellä maksutavalla.

• Jos sinulle on suoritettu maksu klubilla, olet vastuussa palautuksen järjestämisestä pelaajalle.

Muista! Jos pelaajat maksavat sinulle paikan päällä sovelluksessa tehdyistä jaetun maksun varauksista, sinun on merkittävä nämä maksut maksetuiksi joko ennen ottelun päättymistä, sen aikana tai 2 tuntia sen jälkeen. Jos et tee näin, varauksen omistajalla on tilillään maksamattomia maksuja muiden pelaajien osalta, ja sinun on järjestettävä palautukset näille pelaajille.