Klubin jäsenyysominaisuus

Luo kuukausittaisia tai vuosittaisia jäsenyyksiä klubillesi, joita pelaajat voivat ostaa Playtomic-sovelluksen kautta

Rosa avatar
Tekijä: Rosa
Päivitetty yli viikko sitten

🚨Tämä ominaisuus on edelleen Beta-testausvaiheessa ja saatavilla vain valituille klubeille🚨Virallinen julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Jäsenyysominaisuuden avulla voit luoda yksinomaisia jäsenyyksiä, jotka antavat pelaajille tiettyjä etuja klubillasi. Voit valita joko kuukausi- tai vuosimaksun, joka laskutetaan automaattisesti pelaajalta heidän ostopäivämääränsä mukaan.

Huomaathan, että pelaaja voi ostaa jäsenyyden vain Playtomic-sovelluksen kautta.

Kuinka uusi jäsenyys luodaan

1. Siirry Asiakkaat-valikkoon > Kategoriat -välilehti ja napsauta painiketta +Uusi kategoria ja jäsenyys.

2. Valitse Jäsenyys ja napsauta "Seuraava".

3. Lue klubijäsenyyden erityiset käyttöehdot huolellisesti läpi. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.

Määritä kyseisen jäsenyyden edut

ℹ️ Yleiset tiedot

🎾 Varausehdot

💳 Jäsenyyden hinta ja maksutiheys

💰 Hinnoittelutyyppi

On olemassa kaksi vaihtoehtoa, joista voi valita sopivamman. Huomaathan, että tätä asetusta ei voi muuttaa sen tallentamisen jälkeen.

Yksinkertainen hinnoittelu:

• Tarjoustyyppi: on olemassa 4 erilaista tapaa soveltaa erikoishinnoittelua käyttäjäkategorian jäsenille:

• Hinta-alennus

• Prosenttialennus

• Hinta per tunti

• Kaikkien varausten hinta

• Arvo: tarjoustyyppiin liittyvä arvo

• Pyöristä lähimpään euroon: tämän avulla järjestelmä pyöristää lopullisen hinnan. Sitä ei voi käyttää ”Hinta kaikille varauksille” -vaihtoehtoon.

• Kentät: ainoat kentät, joissa tämä alennus on voimassa

• Päivät: ainoat päivät, jolloin tämä alennus on voimassa

• Aikarajoitukset:

• Alkamispäivämäärä & päättymispäivämäärä: jos klubi haluaa, että alennus on voimassa vain tietyn ajanjakson ajan

• Alkamisaika & päättymisaika: jos klubi haluaa, että alennus on voimassa vain tietyn aikavälin ajan

Edistynyt hinnoittelu:

Valitse edistynyt hinnoittelu, jos haluat asettaa erilaisia hintasääntöjä päivän ja ajan mukaan. Tämä mahdollistaa myös sen, että kategorian hinnat kumoavat jo määritellyt normaalihinnat tämän kategorian käyttäjien osalta. Suosittelemme tarkistamaan normaalihinnat kohdasta Asetukset > Hinnoittelu ennen kuin asetat edistyneet hinnat kategorioille.

4. Napsauta Seuraava/Luo tallentaaksesi kaikki tiedot.

Uusi jäsenyys on luotu onnistuneesti, kun näet seuraavan vahvistusviestin.

Jos palaat Kategorialistaan, näet uuden jäsenyyden korostettuna vihreällä.

TÄRKEÄÄ! Jotta jäsenyys olisi ostettavissa Playtomicissa, avaa Jäsenyys ja muuta tila Näkyväksi. Sinua pyydetään vahvistamaan valintasi.

Kun jäsenyys tulee näkyviin, pelaajilla on mahdollisuus ostaa se Jäsenyys-välilehdeltä, joka sijaitsee klubisi sivulla Playtomic-sovelluksessa.

Tärkeää

• Pelaaja voi ostaa jäsenyyden vain Playtomic-sovelluksesta. Et voi lisätä pelaajaa jäsenyyteen.

• Pelaaja voi peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa Playtomic-sovelluksesta.

• Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa asiakkaan profiilista Playtomic Managerissa.

• Kuinka palauttaa peruutettu jäsenyys:
    1. Voit tehdä sen manuaalisesti klubilla (käteinen tai klubin lompakko).
    2. Ota yhteyttä Playtomicin asiakaspalveluun chatin kautta ja voimme tehdä palautuksen.
    3. Ei palautusta ollenkaan. Tämä on täysin klubin päätös.

• Kun jäsenyys on peruutettu, se pysyy aktiivisena, kunnes tilauspäivämäärä menee umpeen.

Lisätietoja löydät Jäsenyyden usein kysytyt kysymykset -artikkelista.