Toistuvat verkkomaksut kursseista

Käyttäjillä on mahdollisuus suorittaa säännöllisiä verkkomaksuja kursseista automaattisen maksutoiminnon avulla.

Rosa avatar
Tekijä: Rosa
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä lähtien kurssilaiset voivat maksaa kurssimaksunsa automaattisesti kuukausittain 🦾.

Toistuvat verkkomaksut

Playtomic Managerin puolella sinun täytyy:

1. Luoda kurssi

2. Siirry osallistujat-osioon ja napsauta Lisää osallistuja -painiketta.

💡 Kun olet lisännyt pelaajan, hänelle ilmoitetaan, että hän voi tilata kurssin Playtomic-sovelluksen kautta. Lisäämällä maksutiedot kurssilaskut maksetaan automaattisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Kuinka tarkistaa käyttäjän maksut

1. Siirry kurssin osallistujat-osioon.

2. Napsauta tiettyä osallistujaa, ja Laskutus-välilehdellä näet jokaisen kuukauden kaikki maksut.

Tilaus päättyy automaattisesti, kun kurssi päättyy.

F.A.Q

• Milloin osallistujaa veloitetaan?

• Automaattiset maksut suoritetaan kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 8.00.

• Voiko osallistuja suorittaa maksun paikan päällä?

• Kyllä, jos osallistuja ei lisää luottokorttia sovellukseen, hän voi maksaa kuukausittain klubilla, ja klubi merkitsee sen maksetuksi paikan päällä.

• Jos pelaajalla on aktiivinen online-tilaus, voiko hän suorittaa maksun paikan päällä?

• Ei, osallistuja, jolla on aktiivinen verkkotilaus, ei voi maksaa tulevista kuukausista paikan päällä. Ne voivat kuitenkin maksaa erääntyneitä kuukausia tai epäonnistuneita maksuja paikan päällä.

• Mitä maksutapoja voi käyttää tilauksen maksamiseen?

• Luotto- tai pankkikortti.

• Voiko seura palauttaa verkossa maksetut maksut?

• Ei, järjestelmä ei salli verkossa maksettujen maksujen palauttamista. Klubin on maksettava palautus manuaalisesti.

• Jos kurssi alkaa tulevaisuudessa, milloin osallistujalta peritään ensimmäinen maksu?

• Ensimmäinen maksu veloitetaan, kun osallistuja lisää luottokortin.

• Jos kurssi on jo alkanut, milloin osallistujalta veloitetaan maksu?

• Osallistuja veloitetaan kuluvan kuukauden osalta, kun hän lisää luottokortin.