Aktiviteetit, valmennukset, turnaukset, liigat ja ottelut
Ottelut
Pelaajien lisääminen/poistaminen avoimessa ottelussa

Opi, kuinka pelaajien lisääminen ja poistaminen tapahtuu Ottelut-toiminnossa

Rosa avatar
Tekijä: Rosa
Päivitetty yli viikko sitten

Lisää osallistuja avoimeen otteluun

Manageri voi myös helposti lisätä pelaajia otteluun Playtomic Managerin työpöydällä tai Playtomic Managerin mobiililaitteessa.

Tätä varten:

1. Napsauta ottelua aikataulusta

2. Napsauta"Lisää osallistuja"

3. Valitse maksutapa (Maksa sovelluksessa tai Maksa lompakolla).

Kun manageri lisää pelaajat, he saavat push-ilmoituksen puhelimeensa ja voivat sitten maksaa maksunsa verkossa suoraan Playtomic-sovelluksesta.

Jos pelaaja ei maksa maksua verkossa, järjestelmä luo hänelle velan, joka estää häntä käyttämästä sovellusta, kunnes hän maksaa velkansa.

Playtomic-otteluissa ei ole mahdollista maksaa maksua klubilla, vaan ainoastaan luottokortilla tai Walletilla. Näin ollen manageri ja muut osallistujat voivat aina olla varmoja siitä, että jokainen rekisteröity pelaaja on läsnä.

Poista pelaaja avoimesta ottelusta

Voit helposti poistaa pelaajan ottelusta:

1. Siirry otteluun aikataulusta

2. Napsauta pelaajan nimen vieressä olevia 3 pistettä ja paina Poista osallistuja.

TÄRKEÄÄ:

Jos pelaaja, jonka haluat poistaa, on lisätty ja maksettu toisen pelaajan toimesta käyttämällä "Lisää kumppanini -toimintoa", poistat ja palautat molempien osallistujien rahat. Ennen kuin voit jatkaa, näyttöön tulee varoitus.