Hur man visualiserar priser

Håll ett öga på dina priser genom flera visualiseringar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att verifiera vilka som är dina nuvarande priser, välj alternativet inställningar i sidomenyn i Playtomic Manager. Välj den fjärde fliken från vänster som heter priser.

För snabb åtkomst till priser, klicka på knappen nedan:

När du kommer hit finns det två visualiseringsalternativ tillgängliga. A) kalendervy, visas enligt de prisblock som löstes tidigare. På följande länk kan du se hur du skapar eller redigerar ett pris.

På den här sidan kan vi justera vyn enligt flera filter och knappar

Första filtret från vänster ser vi det allmänna priset (standard) eller det som är kopplat till specifika kategorier.

Går vi vidare kan vi välja mellan att se alla priser, vanliga eller tillfälliga (för att se vad ett tillfälligt pris är, klicka på denna länk: länk

Det är dags att välja om ni vill ha en visualisering per vecka eller om ni föredrar en visualisering för banor.

Om du väljer det andra alternativet kommer vi att se en skärm som liknar ovanstående bild.

De två sista knapparna låter er välja en specifik vecka eller bana.

⚠️ Om du tidigare har valt “vy över banor” kommer den sista rutan inte att visas

B) Prislista, du kan komma åt detta visualiseringsalternativ genom att klicka på följande objekt, precis under ikonen:

Det kommer att visas en lista över klubbens alla priser, baserad på den kronologiska ordningen då banan skapades. Här kan du hitta en tydlig indikation och en sammanfattning av tidsintervall, veckodagar, priser, banor och datum (om det är tillfälligt, annars visas tecknet N/A, ej tilläpligt)