Tillfälligt pris

Hur du anpassar dina priser efter säsong och tidsintervall

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den tredje punkten som ska behandlas när du konfigurerar priser är konceptet med tillfälligt pris

Ett tillfälligt pris kan vara en lösning för sommar- eller semesterperioder då en rabatt kan användas som ett incitament för att blocka flera bokningar. Eller till exempel: om din klubb ligger i ett område med mycket turism, kan du dra fördel av stigande priser under högsäsong för att anpassa dig till den ökande efterfrågan.

1. Gå till - inställningar - priser och välj + nytt pris

2. När du skapar det nya priset, välj alternativet som heter tillfälligt pris för att aktivera den här funktionen. Systemet kommer att kräva att du fyller i tre nya fält såsom: namnet på det tillfälliga priser (ex sommarpris) start- och slutdatum.

3. De andra fälten i pop-out fönstret bör fyllas i enligt tidigare: articles.

När du ställer in ett tillfälligt pris visas det i prislistan tillsammans med normala priser. Tillfälligt pris kan också ställas in för specifika veckodagar eller banor inom klubben, precis som det är med normal prissättning.