December månads versionsanteckningar i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1️⃣ Kopiera en kurs

Inga fler problem – duplicera en befintlig kurs utan ansträngning med bara ett klick med hjälp av vår nya funktion

🚨 När du kopierar en kurs öppnas skapandeflödet med förifyllda fält (t.ex. namn, pris osv.). Men deltagare och klasser dupliceras inte, liknande hur turneringar och ligor fungerar.

💡 Anamma bästa praxis genom att skapa kurser som är explicit utformade som mallar, t.ex. "Kurs med 2 deltagare 1 gång per vecka," för enkel duplicering vid initiering av nya instanser.

2️⃣ Privata lektioner på mobilenhet

Hantera privata lektioner på din mobila enhet – inget behov av en skrivbordsdator!

3️⃣ Anpassade priser för kurser

Fastställ priser baserade på användarkategorier eller medlemskap

💡 Vid registrering av nya spelare, välj mellan 2 prissättningsalternativ:

• Automatiskt: Priserna anpassar sig baserat på kategori/medlemskap. Fakturor är inte redigerbara; systemet uppdaterar automatiskt vid förändringar.

• Manuellt: Ange anpassade priser och ha flexibilitet att redigera fakturor för framtida justeringar.