Ny funktion för kurser i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Playtomic förändrar och förbättrar kontinuerligt din upplevelse av programvaran och vi lanserar nu en ny och mycket efterfrågad funktion 🙌.

För att du ska förstå dina alternativ förklarar vi först vad du kan se och organisera på din klubb:

1️⃣ Privata lektioner

De kommer att vara synliga för spelarna i appen, men de kan bara hanteras och redigeras på din klubb i den här första versionen (spelarna kan inte betala, boka eller avboka en privatlektion i appen ännu). I den här artikeln förklaras hur de fungerat fram till nu.

2️⃣ Offentliga lektioner:

De är synliga i appen så att spelarna kan ansluta sig och betala online. För mer information, kolla den här artikeln

3️⃣ Kurser:

De är en mängd lektioner eller serier av lektioner som äger rum under flera månader.

Nedan förklarar vi hur de fungerar.

Vad förändras i Playtomic Manager?

1️⃣ Flikarna "Lektioner" och "Tränare" har nu flyttats från verktygsfältet på vänster sida. Nu finns det en ny som heter " Akademi":

2️⃣ "Lektioner" har bytt namn till "Offentliga lektioner" (under rubriken "Academy"):

På den nya fliken Akademi kommer du att kunna:

• Skapa en kurs

• Lägga till/redigera/avbryta en kurs

• Lägga till/ta bort en spelare

Allting utan krångel, klicka nedan så hittar du en lista med korta videor som förklarar varje alternativ.

💬 Har du några frågor?, oroa dig inte! 😊 Du kan kontakta oss i chatten.