KURSER – VANLIGA FRÅGOR
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Kan spelare delta i hela kursen via appen?

Ja, de kan registrera sig för hela kursen. Registreringsavgiften måste betalas online.

• Kan spelare delta i en specifik lektion istället för hela kursen?

Ja, de kan delta i en enda lektion i en kurs. Registreringsavgiften måste betalas online.

• Kan spelare delta i en kurs eller en lektion med alternativet "betala på klubben"?

Nej, om du bokar din plats online måste den betalas via appen för att reservera din plats

• Vilka betalningsmetoder är tillgängliga för att betala för en kurs eller en kurslektionsregistrering?

De här betalningsmetoderna kan konfigureras i vårt backoffice-verktyg och var och en har ett avsnitt att definiera Betalningsmetoder. Kontakta supportteamet via chatt om du behöver ytterligare hjälp med aktivering av nya betalningsmetoder.

• Kan spelare använda Club Wallet för att betala en kurs- eller kurslektionsregistrering?

Ja, det är viktigt att du uppdaterar inställningarna för din Club-wallet om du vill tillåta det. Club money wallet (standard) har lektioner som är tillåtna som standard.

• Finns det någon deadline för att gå med i en kurs via appen?

Spelare kan endast registrera sig i appen till slutet av kursen. Priset är inte proportionellt, viket innebär att användarna kommer att betala hela beloppet förinställt av din klubb som om de gick med från början av kursen.

• Tillämpas anpassade priser per användarkategori?

Nej, spelare måste registreras genom managern där klubben kan ändra inskrivningspriset manuellt när spelaren läggs till för kursen.

• Kan spelare avbryta sin registrering från appen (för en kurs eller kurslektion)?

Ja, de kan ENDAST göra det om de inte har passerat startdatumet. Efter startdatumet är det managern som måste ta bort spelaren från banan manuellt och göra en manuell återbetalning

• Om en spelare avregistrerar sig själv, återbetalas pengarna då?

Ja, om användarna avregistrerar sig före startdatumet återbetalas pengarna automatiskt.

• Om en klubbmanager lägger till en spelare till en kurs som en väntande betalning, kan användaren då betala detta belopp via appen?

Nej, användaren måste betala i receptionen och klubbmanagern måste att den är betald.

• Kan spelare kolla sina kurser eller kurslektioner från appen?

Ja, användare som är registrerade för en kurs eller kurslektion kan se sina aktiviteter från appen i avsnittet Akademi - Min akademi. De kan använda de olika filteralternativen för att få sina kurser eller lektioner.

• Kan spelare lägga till andra användare till en kurs?

Nej, samma användare som är inloggad i appen är samma användare som är registrerad för kursen.

• Kan spelare kontakta tränaren?

Det finns ingen specifik kanal för att prata igenom kursen med tränaren, men om tränaren är definierad för kursen kan du klicka på tränarprofilen och öppna en chatt. Det är inte tänkt att användas i kurser men det är ett alternativ att använda

• Kan en spelare som är inskriven för en kurs avbryta prenumerationen själv från en enda lektion för kursen i fråga?

Nej, om en spelare är registrerad för hela banan är klubbmanagern den enda som kan ta bort dem för en enskild kurslektion.

Har du fortfarande frågor?, oroa dig inte!, du kan kontakta ossvia chatt så kommer vi att hjälpa dig