Kom igång
Introduktion & Installation
Slutför påbörjandet av din klubb

Första stegen för att skapa din klubb i Playtomic Manager

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln kommer du att få en bild av hur du slutför påbörjandet av din klubb

Bekräfta allmän information

Efter att ha skapat klubben i Playtomic Manager kommer ett varningsmeddelande att dyka upp längst upp på skärmen där det står “Under granskning, väntar på aktivering

Den gröna linjen som finns längst upp på skärmen ska bli en heldragen linje för att klubben ska vara redo. För att det ska bli en heldragen grön linje måste man slutfölja samtlig information nedan:

1. Namn, adress och tjänster tillgängliga i klubben

2. Bilder eller logotyper för din klubb som kommer att publiceras på Playtomic-appen och webbplatsen

3. Hemsida, telefonnummer och beskrivning över klubben

4. Bokningstider i förväg och öppettider

5. Banor

6. Priser

⚠️ Kom ihåg att du måste klicka på den gröna knappen “spara ändringar” längst ner på sidan för att spara ändringar.

• Banner på webbplatsen:

Bilder av din klubb på din förstasida bör vara 2048x1152 för horisontella bilder och 1152x2048 för vertikala bilder.

• Baner på mobiler:

Loggan bör vara 730x381 px, eller ungefär den storleken.

Faktureringsuppgifter

När du har slutfört bekräftelsen av denna information kan du fortsätta med nästa steg, faktureringsuppgifter

⚠️ Slutligen, det 8:e steget är relaterat till konfigurationen av ett Stripe-konto, du hittar artikeln här ⚠️

Ny och förbättrad vy av Klubbinställningar

All information som tillhandahålls genom de föregående stegen är tillgängliga i varje moment genom att klicka på följande länk. Det här är en översikt på din klubb, som finns under inställningar, där du har möjlighet att uppdatera öppettider, kontaktinformation, bilder och andra tillägg.

☑️ Nu kan du också ställa in ett maximalt antal bokningar per dag och antalet aktiva bokningar per kund. Kom ihåg att kundens kategori tas i beaktande före dessa inställningar

💬 Om du saknar något svar, oroa dig inte! 😊 Du kan alltid kontakta oss i livechatten.