Kunder, Kategorier och Medlemskap
Hur du importerar saldon i plånboken till Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du importera dina kunders saldon i “plånboken” till Playtomic Manager? I den här artikeln kommer vi att förklara hur det går till. Processen av importen är ganska enkel, men det finns några saker som måste kontrolleras innan importen.

Det första vi måste ta hänsyn till när vi importerar “Club’s wallet” (plånböcker) till Playtomic Manager är att kunder och plånboken måste skapas i förväg i systemet.

Om du vill granska detta kan du klicka here eller here

Det andra du behöver tänka på när du importerar ett saldo i plånboken är att filformatet som krävs är CSV (Comma-Separated Values)

Nedan kan du se den väsentliga informationen du kommer behöva och det du bör vara medveten om:

• email*: användarens e-post

• wallet_name*: plånboken måste redan skapas i systemet innan saldot importeras till en användare och den måste matcha med det exakta namnet

• wallet_balance*: saldot som vi vill importera. Här bör vi överväga ett par saker:

• Decimaler måste vara ett kommatecken (,) inte en punkt (.)

• Det som verkligen importeras är “Merchant Wallet-rörelser” därför kan vi importera korrigerande rörelser på användar-plånböcker som redan finns i systemet.

🚨 OBS: de fält som är markerade med * ovan är obligatoriska och negativa saldon kan inte importeras.

Här kan du se en kort video på hur du importerar endast en plånbok:

Eller flera olika plånböcker:

⚠️ När importen är klar kommer systemet att varna dig om du har laddat ner ett felaktigt fält. Om du till exempel går tillbaka till importlistan kan du se det här meddelandet nedan:

To check what the error is about simply click on the right icon Download error rows and you will see a comment as follows: