“Dra och släpp” en reservation

Måste kunderna ordna om i sin kalender? Inga problem

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln kommer du att lära dig hur man ändrar datumet eller tiden för en bekräftad bokning.

🚨 Kom ihåg att du bara kan ändra framtida bokningar och inga föregående.

“Dra och släpp” en reservation

När du ska flytta en bokning samma dag är det enklast att dra och släppa bokningsrutan i kalendern.

Vid det här laget är det nödvändigt att separera mellan betalda och obetalda reservationer. Du kommer att uppskatta plattformens olika beteende i följande videos:

Obetalda reservationer

I det här fallet kommer systemet att fråga oss om vi vill uppdatera priset. Ett popup-meddelande visas endast om systemet upptäcker en skillnad mellan priserna, annars kommer ingen varning att visas.

Betalda reservationer

Vid en betald reservation, kommer systemet att varna oss för att det inom samma reservation finns delar som redan var betalda och följaktligen fråga oss om vi vill flytta den ändå eller ignorera ändringarna.

🔔 Alla kunder som ingår i bokningen kommer att få ett e-postmeddelande som meddelar om ändringar som har gjorts.

Samma åtgärder kan göras för att flytta reservationen till en annan bana.

“Välj i kalendern”

Om vi vill flytta bokningen från en dag till en annan finns det en funktion för det som heter: välj i kalendern.

1. Klicka på den önskade reservationen du vill ändra och sedan på fliken: välj i kalendern

2. Plattformen kommer att meddela oss att vi är i redigeringsläge.

3. Du kan ta en titt på följande video för att förstå hur du flyttar reservationen på kalendern. Glöm inte bort att klicka på spara när alla ändringar har gjorts.