Klubbens faktureringsinformation

Andra steget för att konfigurera din klubb på Playtomic Manager

Mary avatar
Skrivet av Mary
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har slutfört steget som kallas Allmän information, kommer en ruta uppe till höger på skärmen att föreslå att du fyller i Faktureringsinformation.

Detta är ett viktigt steg eftersom informationen från klubben gör att Playtomic kan generera en rapport om kommissioner var 15:e dag. Dessa kommissioner dras automatiskt från banköverföringen varannan vecka som du får från bokningar.

I detta steget kommer följande information begäras:

1️⃣ Företagsnamn och e-postadress

2️⃣ Skattenummer eller momsnummer

3️⃣ Skattetyp och moms %

4️⃣ Klubbens adress (Med postnummer)

5️⃣ Bankkontonummer (IBAN) och BIC/Swift

Kom ihåg att fylla i alla nödvändiga fält för att kunna ta emot utbetalningar från Playtomic!