Hur man hanterar ligamatcher och ligachattar

Ta reda på hur du redigerar en match, laddar upp resultatet av en avslutad och interagerar med dina spelare tack vare ligachatten

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man laddar upp / redigerar matchresultat och hanterar walkover

För att ladda upp / redigera poängen för en ligamatch (när omgången är i status "Pågår") måste du gå till fliken "Matchar", klicka på matchen och sedan gå till fliken "Resultat". Tänk på att denna operation endast kan genomföras när matchen redan har avslutats.

Från den här skärmen kan vi ladda upp resultatet eller markera ett eller båda lag som 'Walkover'.

Hur man redigerar en matchning

• Klubbar med Syltek: för att planera om en ligamatch, gå till Bokningar / beläggning och antingen dra matchen till destinationen, eller klicka på bokningen och klicka på "Ändra datum".

• Klubbar som INTE använder Syltek: för att planera om en ligamatch, gå till "Kalender" och antingen dra matchen till destinationen, eller klicka på bokningen och klicka på "Välj på kalender" igen.

Hur chattar i ligor fungerar

• Ligachatt: det är en kommunikationskanal mellan ligechefen och alla ligaspelare.

• Chatt i en ligamatch: det är en kommunikationskanal mellan spelarna i en ligamatch och, i förekommande fall, ligechefen.

Har du någon förfrågan? Ta en titt på våra vanliga frågor om hur du hanterar en pågående liga. Om du inte hittar det du letar efter, kontakta oss via chatt.

Svarade detta på din fråga?